Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmä

Käyttöliuoksen valmistukseen suunniteltu Kiilto Pro Fusion -järjestelmä on täydellinen yhdistelmä turvallisuutta, tarkkuutta ja taloudellisuutta. Helppokäyttöisyyden ansiosta se ratkaisee annosteluun liittyviä haasteita ja vähentää kemikaalien käsittelyyn liittyviä riskejä monenlaisissa kohteissa, kuten oppilaitoksissa, sairaaloissa, ravintoloissa ja muissa kiinteistöissä.

Kiilto Pro Fusion on puhdistusaineiden annosteluratkaisu, joka helpottaa siivousta ja parantaa työturvallisuutta. Se annostelee tarvitut käyttöliuokset nopeasti ja luotettavasti ilman tarvetta käsitellä laimentamattomia kemikaaleja. Samalla laitteella onnistuu käyttöliuoksen valmistus joko pulloon, sankoon tai suoraan yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön, mikä tekee annostelusta vielä mutkattomampaa.

Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmän hyödyt

  • Turvallisuus: estää käyttäjiä joutumasta kosketuksiin laimentamattomien puhdistusaineiden kanssa
  • Tarkka annostelu: varmistaa oikean käyttöliuospitoisuuden jokaisella täyttökerralla
  • Monipuolisuus: samalla järjestelmällä valmistetaan eri siivoustarpeisiin tarvitut käyttöliuokset
  • Taloudellisuus: oikeanlainen annostelu, toivotunlainen siivoustulos ja parempi työturvallisuus vähentävät kaikki siivouksesta syntyviä välittömiä ja välillisiä kustannuksia

Suunniteltu turvallisuus ja taloudellisuus edellä

Kiilto Pro Fusion -annosteluratkaisun ideana on estää käyttäjiä joutumasta kosketuksiin laimentamattomien puhdistusaineiden kanssa. Tämä lisää merkittävästi työturvallisuutta.

Järjestelmän ansiosta puhdistusaineiden annostelu on tarkasti hallittua. Halutunlainen käyttöliuospitoisuus toteutuu jokaisella täyttökerralla, mikä osaltaan varmistaa toivotunlaisen siivoustuloksen. Kaikki tämä vähentää kustannuksia pitkällä aikavälillä, kun kemikaalien yli- tai aliannostelun aiheuttamilta haasteilta voidaan välttyä.

Ratkaisulla huomioidaan myös ympäristö. Tiivisteitä hyödyntämällä puhdistusaineiden kuljetus- ja pakkausmateriaalitarve vähenee, kun ne voidaan laimentaa paikan päällä sen sijaan, että ne hankittaisiin valmiina käyttöliuoksina. Myös tällä voidaan parantaa siivouksen kustannustehokkuutta.

Käyttöliuoksen annostelu Kiilto Pro Fusionilla

Lue lisää

Annostelujärjestelmä, joka joustaa tarpeiden mukaan

Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmä koostuu annostelulaitteesta ja lukittavista seinäkoteloista, joiden sisälle puhdistusaineet kätkeytyvät viiden litran astioissa tai tiivistepusseissa. Yhteen annostelulaitteeseen voidaan kytkeä peräti neljä eri puhdistusainetta, jolloin samalla järjestelmällä voidaan valmistaa monipuolisesti eri siivoustarpeisiin tarvitut käyttöliuokset.

Kiilto Pro Fusioniin voidaan kytkeä jopa neljä eri puhdistusainetta. Annostelulaitteesta riippuen yksi kytketyistä puhdistusaineista voidaan annostella yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön tai sankoon.

Annostelulaitteita on saatavilla kahdenlaisia. Pullotäyttöön tarkoitettu annostelulaite valmistaa jokaisesta laitteeseen kytketystä puhdistusaineesta käyttöliuosta suoraan pulloon. Toinen vaihtoehto annostelulaitteeksi sisältää pullotäytön lisäksi letkulla varustetun sankotäytön. Sen avulla yhtä annostelulaitteeseen kytketyistä puhdistusaineista voidaan annostella sankoon tai suoraan yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön. Annostelulaitteita ja seinäkoteloita yhdistelemällä järjestelmä taipuu kaikenlaisiin tarpeisiin, kun samaan kohteeseen voidaan asentaa liuostäyttö jokaiselle käytössä olevalle puhdistusaineelle.

Annostelee lähes kaikkia Kiilto Pro -puhdistusaineita

Lähes kaikki viiden litran pakkauksiin pakatut Kiilto Pro -puhdistusaineet sopivat järjestelmään, minkä ansiosta se on yksi markkinoiden monipuolisimmista. Saatavilla on lisäksi erityisesti Kiilto Pro Fusion -järjestelmää varten kehitettyjä 1,5 l tiivistepusseja, joiden avulla Kiilto Pro Fusion on kokonaan suljettu annostelujärjestelmä. Valikoimastamme löydät myös tarvikkeet käyttöliuoksia varten, kuten kostutus- tai suihkepullot ja käyttöliuosetiketit.

Käyttöliuoksen valmistus ja säilytys

Lue lisää

Puhdistusaineita, joiden annostelussa asiakkaamme luottavat Kiilto Pro Fusioniin


Haluatko tiedon uusista puhtausratkaisuistamme sähköpostiisi?

Tilaa ammattisiivouksen uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).