Kiilto Pro Window
Lasipintojen puhdistusaine

Kiilto Pro Window on puhdistusaine lasi-, peili- ja metallipinnoille. Se poistaa tehokkaasti lian ja kuivuu nopeasti jättäen puhdistetun pinnan kiiltäväksi.

Edut ja ominaisuudet

  • Voidaan käyttää jopa -28°C:ssa
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippu
  • Kiilto Pro Natura -merkki, valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • 1 l pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä & 5 l kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä.

Puhtaat ja valoisat ikkunat tuovat eloa mihin tahansa tilaan. Kiilto Pro Window on vesiliukoinen ja tehokas ratkaisu lian, noen ja rasvatahrojen poistamiseen pinnoilta. Pitää lasipinnat kirkkaina jättämättä kalvoa. Tuotetta voidaan käyttää jopa -28 °C:ssa, mikä takaa puhtaat ikkunat ympäri vuoden.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötäinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Ikkunoiden, peilien ja metallipintojen puhdistukseen. Varmista, että pinta kestää alkoholia. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 8
Käyttöliuoksen pH: 8

Ulkonäkö ja tuoksu

Punainen, hajusteeton, kirkas neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l T7005.005 6411517005053
6 x 1 l T7005.001 6411517005015
Varastointi

Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Säilytettävä kaukana syttymislähteistä.

Säilyvyysaika on 1 litran pullon osalta 3 vuotta valmistuksesta ja 5 litran kanisterin osalta 5 vuotta valmistuksesta.

Käyttöohje

Normaali lika: Annostele 10 ml Kiilto Pro Window 1 litraan vettä lasipintoja pestessä.

Tahrojen poistaminen: Annostele 5 dl Kiilto Pro Windowia 1 litraan vettä poistettaessa lasipinnoilta tahroja.

Liuoksen konsentraatio% Jäätymispiste
10 -3 °C
20 -5 °C
50 -10° C
80 -20° C
100 -28° C


Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Window on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia, uusiutuvia ja biohajoavia sekä vastuullisesti tuotettuja. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Window on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajalta. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Kiilto Pro Windowille myöntämä Allergiamerkki osoittaa, että tuote ei aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä, eikä tuoksuyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Windowilla on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevedenkäsittelyssä pieninä määrinä. Suosittelemme, että tyhjät huuhdellut astiat kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Niitä voidaan käyttää uudelleen myös energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Käytä suojakäsineitä. Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta. Älä käytä kuumilla pinnoilla.

Huomioitavaa

Ei kuumille pinnoille.