Ratkaisut / Ammattihygienia /

Terveydenhuolto

Teemme yhteistyötä ammattilaisten kanssa turvallisen ympäristön luomiseksi terveydenhuoltoon. Yhteistyö paikallisten terveydenhuollon toimijoiden kanssa ja pohjoismainen tutkimus, kehitys ja innovointi ovat perusta kestäville ratkaisuillemme, jotka vastaavat suoraan paikallisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Katkaise tartuntatiet sosiaali- ja terveydenhuollossa

Puhtaus- ja hygieniaratkaisumme ehkäisevät hoitoon liittyviä infektioita ja edistävät niin potilaiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia ja turvallisuutta. Sairaalahygieniaratkaisumme koostuvat testatuista, korkealuokkaisista tuotteista ja palveluista. Lupauksemme ympäristölle ohjaa toimintaamme luodessamme uusia tapoja ehkäistä hoitoon liittyviä infektioita ja parantaessamme potilasturvallisuutta. Jo vuosikymmenten kokemuksella voimme alan markkinajohtajana tarjota kattavat ratkaisut tartuntateiden katkaisuun.

Terveydenhuollossa hygienia on ehdottoman tärkeää. Puhtaat ja terveet kädet ovat terveydenhuollon perusta, välineiden ja pintojen puhtaus luovat turvaa potilaille ja henkilökunnalle. Tuemme terveydenhuoltoa, yrityksiä ja ihmisiä laadukkailla, innovatiivisilla ja kestävillä puhtauden ratkaisuilla, joiden avulla voidaan pelastaa henkiä ja parantaa hyvinvointia. Merkitsemme myös tuotteemme aina kun mahdollista allergiamerkillä ja tuomme markkinalle ympäristömyötäisiä ratkaisuja.

Käsihygienia on kaiken perusta

Yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuotekehitetyt Erisan Pro -käsihuuhteemme takaavat hyvän käsihygienian toteutumisen. Tärkeät EN-testit todistavat käsihuuhteiden tehon eri taudinaiheuttajia vastaan ja samalla varmistavat tuotteiden turvallisen käytön.

Ihon hoito on yksi käsihygienian kulmakivistä

Terve iho ehkäisee iho-ongelmat ja vähentää ihon mikrobimäärää sekä antaa luonnollisen suojan kemikaaleja ja taudinaiheuttajia vastaan. Laadukkailla Erisan Pro -tuotteilla tarjoamme sekä terveydenhuollon ammattilaisille että heidän asiakkailleen monipuoliset ratkaisut henkilökohtaisen hygienian ylläpitämiseen ja parantamiseen sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa.

Puhtaasta tilasta korkean hygienian tilaan

Ympäristön siivoaminen ei ole pelkästään viihtyisän ympäristön luomisen välttämättömyys – se on olennainen toimenpide infektioiden ehkäisyssä ja torjunnassa. Ratkaisumme auttavat ylläpitämään parhaita puhtauskäytäntöjä terveydenhuollon laitoksissa uusimpien määräysten ja lainsäädännön mukaisesti.

Ratkaisut välineiden turvalliseen huoltoon

Terveydenhuollon tuottajille kuten sairaaloille, hammas- ja eläinlääkäriasemille, välineiden ja lääkinnällisten laitteiden puhdistus, desinfiointi ja huolto ovat tärkeässä roolissa turvallisuuden takaamisessa. Laajasti testatut puhdistus- ja desinfektioratkaisumme varmistavat vaadittujen hygieniastandardien saavuttamisen välineille ja lääkinnällisille laitteille.

Asiantuntijuutta asiakkaillemme

Vuosikymmenten kokemus terveydenhuollon alalla toimimisesta on tuonut meille näkemystä alan kehityksestä ja muuttuvista vaatimuksista. Terveydenhuollon hygienia perustuu oikeisiin ratkaisuvalintoihin ja parhaaseen tapaan työskennellä niiden kanssa. Palveluihimme kuuluvat tekninen palvelu, tuote- ja hygieniakoulutus sekä asiantuntija-apu oikeiden hygieniaratkaisujen löytämisessä eri terveydenhuollon aloille.

Tuotteet terveydenhuoltoon


Haluatko tietää, kun julkaisemme uusia ohjeita tai uutisia terveydenhuollon hygieniaa koskien?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).

Uusimmat artikkelit

Kaikki artikkelit

Ympäristöjohtajuus

Lupaus ympäristölle

Halumme olla alamme ympäristöjohtaja ohjaa toimintaamme ja muodostaa Lupauksemme ympäristölle. Se on osa kulttuuriamme, tapamme ajatella ja arvioida tekojemme vaikutuksia. Lupaus muodostu neljästä osa-alueesta, jotka kattavat kaiken toimintamme arjen rutiineista innovaatioihin sekä strategiselta tasolta asiakkaan auttamiseen ongelmatilanteessa.

Ympäristövastuu on rakennettu osaksi prosessejamme. Halu jatkuvaan parantamiseen näkyy pyrkimyksinämme käyttää entistä ympäristöystävällisempiä raaka-aineita, panostaa kiertotalouteen ja käyttää energiaa tehokkaasti.

Terveydenhuollon ratkaisut