Suunnittelu

Kehitämme rakentamisen ratkaisuja hankkeiden elinkaaritavoitteet huomioiden. Ratkaisujemme taustalla on vastuullinen kehitystyö, joka toteutetaan läheisessä yhteistyössä tutkimuslaitosten ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.

Hyvä suunnittelu on puoli elinkaarta

Jo suunnitteluvaiheessa tehdään keskeisimmät päätökset rakennusten elinkaaren aikaisista ympäristövaikutuksista. Kiilto Pro Design –suunnittelijapalvelut helpottavat ja nopeuttavat suunnittelijoiden työtä. Tarjoamme esimerkiksi märkätilaan valmiin Kuivaketju10-toimintamallin mukaisen suunnittelu- ja huoltokirjamateriaalipaketin suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Tuemme suunnittelijaa, valvojaa ja työn toteuttajaa laajasti myös esimerkiksi rakenteiden tiivistyksessä.

Kuinka voimme auttaa?

Tuliko suunniteltavaksi hankala rakenne tai löytyikö kohteesta tutkimaton haitta-aine? Tarvitsetko lisätietoa rakennustuotteiden toimivuudesta, käyttäytymisestä tai tuotteiden ominaisuuksista? Kerro meille haasteesi – tarjoamme asiantuntija- apua ja palveluja materiaalitutkimuksessa ja testauksessa.

Paras lopputulos tehdään yhdessä

Koulutuksiemme avulla autamme asiakkaitamme kehittämään omia palvelujaan ja toimintavalmiuksiaan. Perehdytämme tuotteidemme käyttäjiä tuotteiden ominaisuuksiin, oikeaan käyttötekniikkaan sekä ympäristö- ja turvallisuusseikkojen huomiointiin. Koulutus on tärkeä kohtaamispaikka, jossa kuullaan usein toiveita ja kokemuksia tuotteiden käyttäjiltä. Käyttäjien kokemukset auttavat meitä ymmärtämään asiakkaidemme arkea ja tarpeita parhaalla tavalla – ja näin palvelemaan asiakkaita paremmin.

Tavoitteena turvalliset tuotteet ja turvallinen ympäristö

Olemme tehneet pitkään töitä turvallisten ja ympäristöystävällisten ratkaisujen toteuttamiseksi. Esimerkiksi rakentamisessa olemme tuoneet markkinoille ensimmäisenä toimijana märkätilajärjestelmän, jonka kaikille tuotteille on saavutettu M1-luokitus. Vuonna 2018 käynnistyneen Lupaus ympäristölle –ohjelmamme myötä ympäristön huomioiminen on otettu entistä tiiviimmäksi osaksi kaikkia prosessejamme. Esimerkiksi tuotekehityksessämme etsimme jatkuvasti ympäristöä vähemmän kuluttavia raaka-aineita ja pakkausmuotoja. Autamme asiakkaitamme toimimaan ympäristöystävällisemmin ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta kanssamme.

Laaja valikoima rakentamisen materiaalia

Kiilto tarjoaa suunnittelijoille nyt laajan valikoiman rakentamiseen liittyvää ajantasaista materiaalia dokumenttipankissa ja ProdLib-palvelussa. Prodlibin Kiilto-tuotekirjastosta on saatavilla ladattavia detaljeja ja dokumentteja liittyen muun muassa märkätilarakentamiseen ja tiivistämiseen.  ProdLib-tuotekirjaston käyttö on suunnittelijoille ilmainen.

Ilmoittaudu mukaan tuleviin koulutuksiin!