Suunnittelu

Tarjoamme tietoa, ohjeita ja dokumentteja suunnitteluun

Suunnittelu-osiomme palvelee pääasiassa suunnittelijoita, mutta myös muita rakentamisen ammattilaisia. Tavoitteenamme on auttaa rakennushankkeiden eri osapuolia hallitsemaan kokonaisuuksia entistä näppärämmin. Täältä löydät tietoa esimerkiksi sisäilmasta, märkätilojen suunnittelusta ja tiivistyskorjauksista sekä linjasaneerauksista.

Kiilto Professional Academy

Kiilto Professional Academy tarjoaa Kiillon ammattiasiakkaille ja yhteistyökumppaneille täydennyskoulutusta monella osaamisalueella. Rakentamisen koulutustarjona on koottu omalle sivulleen. Koulutussivulta voit valita mm. sisäilmaan ja märkätilaan liittyvää täydenneyskoulutusta oman tarpeesi mukaan.

Märkätilojen suunnittelu ja valvonta

Märkätilat tulee suunnitella ja toteuttaa kosteusteknisesti oikein ja määräysten mukaisesti. Olemme laatineet selkeän ja kattavan suunnitteluaineiston valmiiksi, jotta suunnittelu, toteutuksen ohjaus sekä valvonta sujuvat vaivattomasti. Märkätilat -osiosta voit lukea lisää suunnitteluprosessista. Dokumenttipankista voit ladata asiakirjoja. Koulutuksissamme kerromme, miten asiakirjoja voi parhaiten hyödyntää ja mitä valvonnassa tulee ottaa huomioon.

Kiilto Suunnittelu sisäilma

Sisäilmaratkaisut

Kiilto tarjoaa rakennushankkeen elinkaaritavoitteita tukevia ratkaisuja rakentamiseen. Sisäilmaratkaisut ja tuotteet löytyvät Sisäilma -osiosta. Suosituissa Sisäilmakoulutuksissa tarjoamme ajankohtaista asiaa tuotetiedoista, määräyksistä ja ohejista sekä käymme läpi mm. suunnitteluaineistoa ja tuotteiden valintaa ja vertailua helpottavia työkaluja.

Kiilto-Sisätila-Parquetfloor

Kuivan tilan ratkaisut

Lattianpäällysteiden materiaalikortti on laadittu suunnittelun, tuotevalintojen- ja vertailun tueksi. Se auttaa lattioiden toteutusten kokonaisuuksien hahmottamisessa. Materiaalikortin avulla voit varmistaa oikeat materiaalivalinnat erilaisille lattairatkaisuille.

Suositut oikopolut