Ratkaisut teolliseen liimaamiseen ja palonestoon

Kiilto on tarjonnut korkealaatuisia kemianteollisuuden ratkaisuja jo yli 100 vuotta. Jatkuva uusiutuminen ja kehittyminen on tehnyt meistä liimojen ja palonestoaineiden erikoisosaajan.

Panostamme vahvasti omaan tuotekehitykseen ja tutkimukseen – tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kehittymään ja onnistumaan, jatkuvasti parantaen. Kumppanuus kanssamme takaa, että yrityksesi pysyy liimausratkaisuissa ja palonestossa alan kehityksen kärjessä.


Liimausratkaisut

puuteollisuus liima kiilto

Puu

Kiilto tarjoaa kestäviä ja korkealaatuisia liimausratkaisuja puuteollisuudelle yli 100 vuoden kokemuksella kemiallisista kiinnitysratkaisuista vaativissa pohjoisissa olosuhteissa.

Rakenneliimaus

Liimamme takaavat alan vaativimmat tekniset ja tuotantotehokkaat ratkaisut. Liitokset kestävät erilaisissa materiaaliyhdistelmissä vaihtuvissa olosuhteissa – tarvittaessa sekä öljyissä ja kemikaaleissa, että kuumassa ja kylmässä.

Paperi ja pakkaukset

Teollisuuden prosessien jatkuvuus voidaan varmistaa luotettavalla liimalla. Erilaiset liimattavat materiaalit, kuten muovi- ja metallikalvot sekä lopputuotteen käyttöolosuhteet korostavat liimavalinnan merkitystä.

Muu

Tuotteillamme on useissa teollisissa prosesseissa tärkeä rooli lopputuotteen laadun ja tehokkaan valmistamisen varmistamisessa.


Palonestoratkaisut

Puu

Puu on pitänyt pintansa monikäyttöisenä, useaan tarkoitukseen soveltuvana rakennusmateriaalina. Parantamalla puun palonsuojaa saadaan puusta kilpailukykyisempi ja houkuttelevampi tuote monille segmenteille.

Lue lisää >

paperi pahvi palonestoaine kiilto

Paperi ja pahvi

Käsittelemätön paperi ja pahvi ovat helposti syttyviä materiaaleja. Tämä aiheuttaa ongelmia tuotteen käytössä monissa käyttökohteissa. Käsittelemällä paperi tai pahvi palonestoaineilla voidaan materiaalin palo-ominaisuuksia parantaa huomattavasti.

Lue lisää >

Suodatinmateriaali ja erikoistuotteet

Kiilto Fireproof N –tuoteperheen avulla voidaan päivittää nykyiset suodatinmateriaalit vastaamaan uusimpia vaatimuksia. Tuoteperhe soveltuu myös muihin vaativiin käyttökohteisiin, kuten eristemateriaaleihin.

Lue lisää >


Lue lisää

Uusi biopohjainen ja värjäämätön liima tehostaa Iskun huonekalutuotantoa

04.04.2024
Lue lisää