Ratkaisut / Teollisuuden liimat /

Paperi- ja kartonkiteollisuus

Paperin- ja kartonginvalmistuksen jatkuvien prosessien tuotantovolyymit ovat suuret ja prosessien häiriöt tuottavat suuria kustannuksia.

Paperi- ja kartonkirullat toimitetaan tyypillisesti jatkojalostajalle rullina, joiden käärintään voidaan käyttää kuitupohjaisia materiaaleja. Rullat saatetaan kuljettaa meriteitse toisille mantereille. Pitkien merimatkojen aikana vaihtelevat kosteudet ja lämpötilat asettavat liimaukselle korkeat vaatimukset.

Erilaisten kuitupohjaisten funktionaalisten laminaattien valmistuksessa tulee tehdä myös liimanvalinta lopputuotteen vaatimukset huomioiden.

Esimerkkejä liimausratkaisuistamme

Rullankäärintä

Rullankäärintäliiman tulee olla sopivan joustava, mutta silti lujasti sitova. Matalan käyttölämpötilan liimat ovat turvallisempia, ekologisempia ja vähemmän laitteita karstottavia. Liiman joukkoon voidaan lisätä sininen väri visuaalisen tarkastelun helpottamiseksi.


Laminaatit

Paperipohjaisia laminaatteja käytetään yhä lisääntyvässä määrin korvaamaan muovikalvoja. Liimalta voidaan vaatia kosteuden- tai lämmönkestoa sovelluksesta riippuen.


Tissuepaperit

Tissuepaperien valmistukseen tarvitaan useita erilaisia liimoja alkaen hylsyn valmistuksesta ja päättyen vedessä hajoavaan laminointiliimaan. Lisäksi pick-up ja häntäliimat ovat erikoisliimoja, joiden tulisi irrota paperista ilman kuiturepeämää.

Asiakkaamme kertovat

Asiakastarinat

Walki luottaa kotimaiseen liimaan

Lue lisää

Tuotebrändejämme

Tuotteet

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Tutustu Kiillon maailmaan

Uutishuone