Ratkaisut / Teollisuuden liimat /

Ikkuna- ja ulko-oviteollisuus

Ikkuna- ja oviteollisuuden aihioissa liimauksen laadun on osaltaan pystyttävä takaamaan lopputuotteen kymmenien vuosien käyttöikä.

Ikkunoiden ja ovien on kestettävä niin syksyn sateet, kuin talven paukkuvat pakkaset. Liimamme on kehitetty kestämään vaativat skandinaaviset olosuhteet.

Tuotannon jatkuva kehittäminen takaa kilpailukyvyn säilymisen. Liimausprosessin optimoiminen on jatkuvaa kehitystyötä, jossa yhdestä puristussyklistä optimoitu, esimerkiksi kymmenen sekunnin lyhennys, tarkoittaa merkittävää tuottavuuden kasvua vuositasolla.

M1-sertifioiduilla liimoillamme yhteistyökumppanimme valmistavat huippulaatuisia tuotteita myös sisäilman laadun kannalta.

Esimerkkejä liimausratkaisuistamme

Sormijatkaminen

Sormijatkamisessa hyvä laatu syntyy hyvästä murtolujuudesta, hyvästä sään kestosta ja tarkasta applikoinnista. D4-liimoistamme löydät räätälöidyt ratkaisut niin lappeen kuin syrjän suuntaiseen sormijatkamiseen.

Lamelliliimaus

Lamelliliimauksessa liiman on pystyttävä vastaamaan kunkin puristustekniikan erityistarpeisiin. Suurjaksopuristamisen keskeisin etu on sen nopeus. Tähän tarpeeseen vastaamme tehokkaasti suurjaksopuristamiseen tarkoitetuilla D4-luokan liimoilla. Liiman on toimittava tasaisesti niin kesän helteissä, kuin talven viileydessä. D4-liimamme edustavatkin alan stabiileinta kärkeä.


Ovirakenteen liimaus

Oven kokoonpanoliimaus on kriittinen ulko-oven laadun kannalta. Oven rakenteen ja käytetyt materiaalit huomioimalla pystymme tarjoamaan räätälöidyn liimakemian tehokkaan ja laadukkaan ulko-oven valmistukseen.

Asiakkaamme kertovat

Asiakastarinat

Pihla Group: Ovet auki syvälliselle yhteistyölle

Lue lisää

Tuotebrändejämme

Tuotteet

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Tutustu Kiillon maailmaan

Uutishuone