Meistä /

Kiilto Ventures haluaa rakentaa valoisampaa tulevaisuutta

Tavoitteena löytää, kehittää ja skaalata uusia innovaatioita ydinliiketoiminnan rajojen ulkopuolelle.

Kiilto Ventures

Me Kiillolla haluamme rakentaa kestävää, turvallista ja puhdasta tulevaisuutta. Viimeisen sadan vuoden ajan meille ominainen startup-henki on vienyt meitä kohti tulevaisuutta – olemme kohdanneet monenlaisia tilanteita, jotka ovat vaatineet kykyä ja halua muuttua, sopeutua ja uudistua. Suunnatessamme kohti tulevaisuutta ja visiomme vuotta 2080 olemme sitoutuneet pyrkimään entistäkin voimakkaammin uudistumaan ja innovoimaan. Kiilto Ventures -konseptin avulla pyrimme rakentamaan parempaa tulevaisuutta, yhdessä.

Kiilto Venturesin tavoitteena on löytää, kehittää ja skaalata uusia innovaatioita ydinliiketoiminnan rajojen ulkopuolelle luomalla ja tekemällä yhteistyötä startupien kanssa. Olemme erityisen kiinnostuneita löytämään kestäviä ratkaisuja, jotka parantavat nykyisiä menetelmiä tai korvaavat ne, ja auttavat meitä rakentamaan valoisamman tulevaisuuden kaikille.

Kiilto Ventures etsii kunnianhimoisia startupeja, joiden kanssa voi tehdä yhteistyötä ja joille Kiilto voisi tuoda lisäarvoa kokemuksen, verkoston ja osaamisen kautta.

Onko sinulla tiedossa jokin ammattihygieniaan, teollisuuden kiinnitysratkaisuihin tai rakentamiseen liittyvä innovaatio, joka tarjoaisi uudenlaisen lähestymistavan nykyisten haasteiden ratkaisemiseen? Tutustu Kiilto Ventures -sivustoomme, perehdy aiheeseen tarkemmin ja ota meihin yhteyttä!

Lisätietoja:

Ville Solja
Chief Business Development Officer
ville.solja@kiilto.com
+358 50 329 5211