Ratkaisut / Teollisuuden liimat /

Kuljetusvälineteollisuus

Kuljetusvälineteollisuuden suurimpana mahdollisuutena ovat moninaiset materiaalit, kuten komposiitit, laminaatit, metallit ja muovit. Yhteistyökumppaninamme voit luottaa, että ratkaisumme vastaavat aina alan viimeisintä teknistä huippua.

Lujuus, keveys ja eristyskyky ovat toimialan keskeisiä kehityssuuntia. Jatkuvassa parantamisessa kehityksen haasteena on korkean laadun pysyvyys ja virheettömyys. Tiiviissä yhteistyössä Kiillon kanssa oikea liimausratkaisu löytyy tehokkaasti.

Esimerkkejä liimausratkaisuistamme

Kerroslevyvalmistus

Tuotantotehokkuus ja läpimenoaika ovat keskeisiä mittareita kilpailuedun todentamisessa. Kehityksessä tärkeitä osa-alueita ovat energiatehokkuus, rakenteiden keveys sekä ympäristövaikutukset. Tuotantotehokkuudessa uusimpia ratkaisuja on multikomponenttijärjestelmä, jolla liiman nopeus muuttuu työvaiheiden mukaan. Tämä mahdollistaa lyhyen puristusajan myös monimutkaisille rakenteille.


Kasaus

Vakioidut tuotteet ja toimintatavat takaavat luotettavan lopputuloksen. Vaihtelevissa materiaaleissa on toisinaan huomioitava puhdistus- ja primerointikäsittelyt. Huolellisesti testatut ratkaisut tekevät lopputuloksesta kestävän ja lujan, elastisuudesta ja tiiveydestä tinkimättä.

Asiakkaamme kertovat

Asiakastarinat

Kiilto ja VAK kehittämässä entistä kestävämpiä kuljetuskalustoratkaisuja

Lue lisää

Tuotebrändejämme

Tuotteet

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Tutustu Kiillon maailmaan

Uutishuone