Kiilto A 215 on 2-komponenttinen silyylimodifioitu liimamassa metallien ja lasikuidun liimauksiin ja tiivistyksiin kuljetusvälineteollisuudessa sekä ilmavuotojen tiivistämiseen rakenteissa.

Edut ja ominaisuudet

  • Nopea ja elastinen
  • Ilmavuotojen tiivistämiseen rakenteissa
  • Ei sisällä isosyanaatteja ja liuottimia
  • Hyvä kemikaalienkesto
  • Kestää hyvin säärasitusta
  • Päälle maalattavissa

Linkit

Dokumentit

Tuotetiedot
Käyttöala

Tuote soveltuu lasikuidun ja metallien kiinnittämiseen nopeaa läpikovettumista vaativissa rakenneliimauksissa sekä rakenteissa hallitsemattomien ilmavuotojen tiivistämiseen. Elastinen, silti mekaanisesti luja sauma. Valumaton. Lähes hajuton.

Pakkauskoko Tuotekoodi
25 kg/20 l T2450.020
250 kg/200 l T2450.200
490 ml T2450.928
Tekniset tiedot
Tyyppi/sideaine

2-komponenttinen silyylimodifioitu polymeeri

Tiheys/ominaispaino

n. 1.45 kg/dm³

Värit

valkoinen

Leikkauslujuus

- RST/RST 3,0 N/mm²

Murtolujuus

2,8 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

100 % (DIN 53504)

Kovuus

Shore A 55

Sekoitussuhde

10:1 paino-osia

Viskositeetti

n. 150.000 mPas (BrookField RVT +20 °C)

Seosviskositeetti

n. 1,7 milj. mPas (BrookField RVT +20 °C)

seoksen väri

alumiininharmaa

Avoin aika

n. 20 min ( 23 °C/50 % RH)

nahoittumisaika

n. 20 min (23 °C/50 % RH)

läpikovettuminen

n. 1 vrk

Käyttölämpötila

+1 … +40 °C

Pakkauskoot

patr. 490 ml, 20 l peltiastia, 200 l peltiastia

Lämmönkesto kuivana

-40 … +90 °C

Varastointi

Avaamattomana (+10- +25) °C lämpötilassa 12 kuukautta.

Käyttöohjeet ja turvallisuus
Käyttöohje

Käytettävien materiaalien ja alustan on oltava pölyttömiä, kuivia sekä puhdistettuja rasvasta ja öljystä. Pintojen puhdistukseen suosittelemme Kiilto Cleaner 303:a ja esikäsittelyyn Kiilto Primeria tai Kiiltoflex Metalliprimeria. Liimattavien materiaalien oikea ja riittävä esikäsittely on tarkistettava ennen liimaustyön aloittamista. Kiilto A 215 ja Kiilto B 615 sekoitetaan seossuhteella 10:1 (paino-osia). Tuote levitetään toiselle liimattavista pinnoista ja painetaan pinnat yhteen. Isoilla pinnoilla on eduksi käyttää esim. alipainepuristinta. Ilmavuotojen tiivistämiseen rakenteissa Kiilto A 215 pursotetaan tiivistettävään saumaan ja muotoillaan lastalla. Kovettumaton tuote voidaan poistaa ksyleenillä tai asetonilla, kovettunut tuote vain mekaanisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Sertifikaatit
M1-sisäilmaluokitus
Avainlippu