Meistä / Brändit /

Brändimme kuluttajille

Tunnemme suomalaisten kuluttajien tarpeet

Kiillon kuluttajaliiketoiminnassa kehitämme, valmistamme ja markkinoimme luotettavia tuotteita, jotka on suunniteltu suomalaisille kuluttajille ja heidän tarpeilleen. Kotimaisena yrityksenä tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteillemme asetetut vaatimukset. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- ja henkilöhygieniatuotteita neljän eri tuotemerkin alla.

Erisan logo

Kiilto Kodinpuhdistus

Aidon kodin arjen puhtaus on yksinkertaista ja lempeää. Kiillon 100 % biohajoavat, kasvipohjaisista raaka-aineista valmistetut kotimaiset kodinpuhdistussuihkeet ja -tiivisteet tarjoavat entistäkin helpomman ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon kodin pintojen puhdistukseen. Luonnollisen puhdasta, ilman sen suurempaa showta.

Lue lisää: kiiltokodinpuhdistus.fi

Erisan

Erisan on monipuolinen ja hajusteeton herkän ihon tuotesarja, josta löytyy kattava valikoima tuotteita ihonhoitoon, hiustenhoitoon sekä pyykinpesuun.

Erisan-tuotteet kehitetään ja valmistetaan suomalaiselle iholle sopiviksi. Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet erilaisille tarpeille ja ihotyypeille. Allergiatunnukselliset ja hajusteettomat tuotteemme takaavat tilan aidoille tuoksuille.

Lue lisää: erisan.fi

Serto

Serto-pyykinpesuaineet on suunniteltu suomalaisten olosuhteiden ehdoilla: suomalaisiin tarpeisiin ja tottumuksiin sopivaksi, sekä mahdollisimman lempeäksi suomalaiselle vedelle.

Suomessa valmistetuista Serton pyykinpesutuotteista löydät tehokkaat ja riittoisat pesutuotteet kaiken tyyppisille vaatteille ja tekstiileille. Monipuolinen tuoteperhe pitää sisällään niin pyykinpesunesteitä ja -jauheita kuin huuhteluaineita ja pyykkietikoitakin.

Lue lisää: serto.fi

Linna – yli 50-vuotias Linna-shampoo

Kaikkien suomalaisten tunteman Linna-tuoteperheen historia alkaa jo vuodesta 1954, kun Noiro Oy toi markkinoille lastenhoitosarjan. Nimensä tuoteperhe sai Helsingin Taka-Töölöön vuonna 1948 valmistuneesta, arkkiatri Arvo Ylpön johtamasta Lastenlinnan sairaalasta.

Uuden hienon sairaalarakennuksen torni ikuistettiin heti ensimmäisiin Linna-lastenhoitosarjan pakkauksiin. Lastenlinnan figuuri on kulkenut Linna Shampoon pakkauksessa mukana kaikki nämä vuodet, vaikka se matkan varrella on muuttunutkin pelkistetymmäksi. Valkoiselle, muotoillulle muovipullollekin on pysytty uskollisena 60-luvulta alkaen.

Neuvolatoiminnan, lastenhoitajakoulutuksen ja keskoshoidon kehdossa Lastenlinnassa Linna-lastensarjan tuotteita käytettiin hoitotyössä. Yhdessä Lastenlinnan kanssa tuotesarjaan kehitettiin vuonna 1962 myös Linna Shampoo. Jo tuolloin mieto ja hellävarainen koostumus olivat avainsanoja: uutuuden pH oli lähellä kyynelnesteen pH:ta, joten shampoo ei ärsyttänyt silmiä. 60-luvun alkupuolella tästä tuoteominaisuudesta kehittyi Linna Shampoon tunteisiin vetoava tuotelupaus ”Pesee ilman kyyneleitä”.

Ammattikäytössä, Lastenlinnassa saadut hyvät kokemukset, turvallisuus ja suomalaisuus olivat Linnan myyntivaltteja jo 60-luvulla. Myös aikuiset löysivät hellävaraisen Linna shampoon, ja Linnasta tuli 80-luvulla Suomensuosituin shampoo. Kun Linna Shampoo täytti 25 vuotta, tuote oli kulkenut suomalaisissa perheissä äidiltä tyttärille, vauvoilta vaareille – kaikki tunsivat Linna Shampoon. Tälläkin hetkellä kaikki Linna-tuotteet valmistetaan Suomessa, Kiillon Turun tehtaalla.

Kumppanuus

Lue lisää