Kuluttajatuotteet

Me tunnemme suomalaiset

Kiillon Kuluttajaliiketoiminnassa tavoitteenamme on kehittää, valmistaa ja markkinoida suomalaisille kuluttajille ja heidän tarpeisiinsa suunniteltuja luotettavia tuotteita. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetetut vaatimukset. Laajaan valikoimaan kuuluu niin astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- kuin henkilöhygieniatuotteitakin kuuden eri tuotemerkin alla.

Laaja valikoima tuotteita

Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan pääasiallisesti Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset. Laajaan valikoimaamme kuuluu niin astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- kuin henkilöhygieniatuotteitakin.

Lue lisää ->

Luotettava ja kehittyvä kumppani

Tavoitteemme on auttaa suomalaista kauppaa palvelemaan heidän asiakkaitaan, kuluttajia mahdollisimman hyvin. Raisiossa sijaitsevan logistiikkakeskuksen toimitusvarmuustavoite on 100%, joka on meille kunnia asia. Varmistamalla laadukkaan ja katkeamattoman toimitusketjun, mahdollistamme kaupan 100% hyllysaatavuuden.

Lue lisää ->

Serton tuotevalikoima on uudistunut

Serto-pyykinpesuaineet on uudistettu sekä pakkausten että koostumuksen osalta. Uusi tiivistetty pesuaineresepti mahdollistaa vaatteiden pesun aiempaa pienemmällä pesuainemäärällä. Samalla on pienennetty myös pakkausten kokoa, mikä puolestaan säästää niin pakkausraaka-aineita kuin kuljetuksesta aiheutuvia ympäristöhaittojakin.

Lue lisää ->