Dokumentit /

Data- ja tietopankki

Data- ja tietopankista löydät ammattihygieniaan liittyvät logot sekä tuotekuvat, työohjeet, esitteet, kuvastot ja muut asiakkaidemme avuksi tarjotut materiaalit. Voit etsiä tuotekuvia tuotenimellä tai -koodilla.

Etsitkö näitä?

Voit suodattaa data- ja tietopankkimme sisältöä hakemalla asiakirjoja nimellä tai valitsemalla haluamasi kategorian valikosta. Voit valita useita tiedostoja klikkaamalla niiden yhteydessä olevaa valintaruutua ja sitten ladata valitsemasi tiedostot tai kopioida linkit kerralla kaikkiin valitsemiisi tiedostoihin. Huomaathan, että tässä data- ja tietopankissa on koottuna ammattihygieniaa koskevia tuotekuvia, logoja, esitteitä, kuvastoja ja muita asiakirjoja. Löydät rakentamisen dokumenttipankin täältä.

Data- ja tietopankin aineistoa voi käyttää vain Kiillon tuotteiden mainostamisen tai niihin liittyvän ilmoittelun yhteydessä sekä muissa Kiiltoa käsittelevissä julkaisuissa tai asiayhteyksissä. Materiaalipankin aineisto on immateriaalioikeuksin suojattua ja aineiston käyttö muuhun tarkoitukseen, harhaanjohtavasti, hyvän liiketavan vastaisesti tai muulla Kiillon kannalta sopimattomalla tavalla on kielletty. Kiilto pidättää itsellään em. rajattua käyttöoikeutta lukuun ottamatta kaikki immateriaalioikeudet materiaalipankin sisältöön. Kiillolla on oikeus milloin tahansa kieltää aineiston käyttö yksipuolisella ilmoituksella. Muilta osin sovelletaan tekijänoikeuslakia. Tarvittaessa voit tarkistaa aineiston käyttöluvan Kiillosta. Lisätietoja saat osoitteesta: communications@kiilto.com.