Ratkaisut / Ammattihygienia /

Teknologiateollisuus

Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja erilaisille sektoreille kuten kone-, kemikaali- ja lääketeollisuuteen, teräs-, paperi- ja sahatehtaille sekä huolto- ja korjauspalveluita. Lisäksi otamme huomioon henkilöhygienian jokaisella sektorilla. Yksi ydinalueistamme on ympäristö. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja tarjoamalla tehokkaita ratkaisuja, jotka on tehty vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Kiillolla on vuosien kokemus ja asiantuntijuus parhaiden puhtausratkaisujen tekemisestä teknologiateollisuuteen.

Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja jokaiselle sektorille: kone-, kemikaali- ja lääketeollisuuteen, teräs-, paperi- ja sahatehtaille. Lisäksi tarjoamme huolto- ja korjauspalveluita. Otamme myös henkilöhygienian huomioon jokaisessa ratkaisussamme. Talonsisäinen tutkimustiimi tekee jatkuvasti töitä ympäristölle ystävällisten ratkaisujen eteen ja löytääkseen entistä parempia työtapoja ja ratkaisuja.

Kiilto tarjoaa ratkaisuja, jotka on kohdistettu juuri teollisuuden käyttöön. Laaja tuotevalikoimamme ja kokonaisvaltaiset ratkaisumme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa varmistaa sen, että tuotantonne toimii sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Teknologiateollisuuden tuotekuvat, esitteet ja kuvastot löydät Data- ja tietopankista

Uutta tuotekehitystä

Yksi prioriteeteistämme on ympäristö. Rohkaisemme asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja tarjoamalla ratkaisuja, jotka on tehty vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin. Haluamme varmistaa, että jätämme puhtaan ympäristön myös jälkipolvillemme. Uusimpana innovaatiota olemme lanseeranneet kestävästi tehokkaan ja joutsenmerkityn Kiilto Pro Parts Cleaner -kammiopesuaineen. Toinen esimerkki vihreästä työstämme ovat ympäristöystävälliset työstönesteet, jotka lanseerasimme ensimmäisenä markkinalle jokin aika sitten.

Kestävästi tehokas kammiopesuaine koneistavaan teollisuuteen –  Kiilto Pro Parts Cleaner

Lue lisää

Ajankohtaista

KAIKKI ARTIKKELIT

Työohjeita