Ratkaisut / Teollisuuden liimat /

Suodatinteollisuus

Suodattimen tehtävänä on luoda puhtautta. Käytön aikana suodattimet joutuvat kestämään vaativia olosuhteita ja moninaisia rasituksia. Määrätietoisen tuotekehityksen tuloksena syntyneet liimamme on kehitetty yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.

Suodatinteollisuus luo puhtautta ilmalle ja nesteille. Ilmanpuhtauden taso korostuu vaativissa puhdastiloissa, joita käytävät esimerkiksi terveydenhuolto ja lääketeollisuus. Nesteiden osalta moottorit ja erilaiset tekniset laitteet edellyttävät suodatinratkaisuilta ehdotonta laatua. Pitkäaikaiset ja vaihtuvat olosuhderasitukset, kuten lämpötila, paine ja kemikaalialtistukset vaativat teknisiä huippuratkaisuja.

Esimerkkejä liimausratkaisuistamme

Suodattimen kasaus

Erityisesti suodattimen kasausvaiheessa liimalta vaaditaan prosessin mukaista nopeutta ja hyvää levittyvyyttä. Polyuretaaniliimojamme on mahdollista muokata nopeasti optimaaliseksi ratkaisuksi prosessiin.

Ilmansuodattimen vekitys

Suodattimen vekitysliimojen valikoimamme kattaa nopeat, elastiset, vaahdotettavat ja lämmönkestävät ratkaisut. Valinnat tehdään suodatintyypin ja valmistusprosessien vaatimusten perustella. Lopullinen ratkaisu tähtää huomaamattomuuteen ja kestävyyteen.

Asiakkaamme kertovat

Asiakastarinat

Filterpak on perheyritys, joka pyrkii visioimaan tulevaisuutta

Lue lisää

Tuotebrändejämme

Tuotteet

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Tutustu Kiillon maailmaan

Uutishuone