Uratarinat

Tutustu kiiltolaisiin!

Millaista on olla kiiltolainen ja työskennellä Kiillossa? Meillä on lähes 800 erilaista tarinaa yhdeksästä eri maasta: tässä muutama niistä. Hauska tutustua!

Haluaisitko työskennellä muiden kiiltolaisten rinnalla ja kirjoittaa oman kappaleesi tähän tarinaan?

Monipuolisten osaajien joukko

Kiiltolaisten joukkoon mahtuu monen eri alan osaajia, joilla on erilaisia vahvuuksia ja mielenkiintoisia taustatarinoita. Koska toimimme neljällä eri toimialalla (rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet), myös työtehtävämme ulottuvat kattavasti tuotekehityksestä tuotantoon, markkinoinnista myyntiin, hankinnasta logistiikkaan, lakiasioista asiakaspalveluun ja taloudesta vientiin.

Meet the Kiiltonians: esittelyssä Christopher Mills, Head of Innovation

Lue lisää

Lilli Puntti
Head of Product Safety and Sustainability

Olen työskennellyt Kiillossa
yli 16 vuotta.

Parasta työssäni on
se, että jokainen päivä on erilainen, ja hyvä ryhmähenki tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotiimissämme.

Tärkeimmät työssäni tarvittavat taidot
ovat hyvä muisti ja kyky hallita laajoja kokonaisuuksia.

Inspiroidun luonnosta.

Henrik Nohed
Purchasing Manager

Parasta työssäni ovat sitoutuneet ja taitavat työkaverit, nopeatahtinen toimintaympäristö ja laaja, kansainvälinen sidosryhmäverkosto.

Tärkeimmät työssäni tarvittavat taidot ovat kuunteleminen, kyky prosessoida tietoa ja saada asioita hoidettua.

Inspiroidun pitkän tähtäimen ajattelusta, kuten sitoutumisesta ympäristötavoitteisiin, ihmisten hyvinvointiin ja kehittämiseen – kaikki näkyviä asioita Kiillossa, ja tärkeitä tekijöitä siinä, miksi halusin Kiiltoon töihin.

Tämä toi hymyn huulilleni tänään:
Aamun pyöräajelu töihin: olen onnekas, koska työmatkallani on niin upeat maisemat.

Kiiltolaiset kestävämmän tulevaisuuden asialla

Kiillon Lupaus ympäristölle heijastuu monin tavoin jokapäiväiseen aherrukseen Kiillossa. Se on myös seikka, josta kiiltolaiset ovat erityisen ylpeitä: vaikuttaa oman työn kautta tulevaisuuteen. Lukaise seuraavat kiiltolaisten näkökulmat Lupauksen konkretiaan heidän työtehtävissään.

This image has an empty alt attribute; its file name is juha_mikkonen_kiilto-edited-1.jpg

Juha Mikkonen
Key Account Manager

”Yhteiset arvot ovat tärkeitä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vihreitä valintoja meidän portfoliostamme. Se luo pohjaa paremmalle keskustelulle. Henkilökohtaisesti koen ammattiylpeyttä siitä, että olemme toimijana innovatiivinen ja suuntaamme rohkeasti tulevaisuuteen näissä asioissa.”

This image has an empty alt attribute; its file name is tomi_peltonen_kiilto-edited-3.jpg

Tomi Peltonen
RDI Manager

”Olen mukana ohjaamassa vihreisiin materiaalivalintoihin keskittyvää työryhmää Kiillossa. Meidän tavoitteenamme on tuplata käytössä olevien uusiutuvien kasvipohjaisten raaka-aineiden käyttö. Meillä on jatkuvasti käynnissä iso määrä erilaisia tuotekehitystestejä.”

Tarinoita uran alkuvaiheilta

This image has an empty alt attribute; its file name is jonna_hakala_kiilto-edited-2.jpg

Jonna Hakala

”Uskon, että oikeastaan kaikista kesätyön mukanaan tuomista kokemuksista tulee olemaan minulle hyötyä tulevaisuudessa. Vienti on kuitenkin Suomessa tärkeä asia ja se, että on edes joskus päässyt raapaisemaan koko prosessin pintaa, tulee varmasti olemaan hyödyllistä.”

This image has an empty alt attribute; its file name is kasper_arvad_kiilto-1-edited.jpg

Kasper Arvad

”Mielestäni Kiilto on työpaikkana innostava, ystävällinen ja kaikin puolin mahtava. Ihmiset ovat todella mukavia. Opin heiltä paljon tiimityöstä ja käytännön toimintamalleista. Usein ajatellaan, että kokeneet työntekijät eivät ole avoimia uusille ideoille ja nuorempien kollegoiden näkökulmille. Vanha myytti siitä, että vanhat työntekijät haluavat tehdä asiat niin kuin ne on aina ennenkin tehty, ei todellakaan ole totta – varsinkaan Kiillolla Assensissa.”

This image has an empty alt attribute; its file name is valtteri_stenroos_kiilto-edited.jpg

Valtteri Stenroos

”Työn parhaita puolia ovat olleet monipuoliset työtehtävät sekä mukava työilmapiiri. Olen kokenut, että Kiilto on työpaikkana monipuolinen, kannustava ja kehittyvä. Oma polkuni Kiillolla vahvistaa uskoani siitä, että omalla ahkeruudella, oma-aloitteisuudella ja huolellisuudella voi työelämässä vaikuttaa vahvasti omaan urapolkuunsa.”

Haluaisitko lisätä oman tarinasi tähän jatkoksi?