Ratkaisut / Teollisuuden liimat /

Aaltopahviteollisuus ja kotelointi

Aaltopahvin valmistuksessa prosessin luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää. Laadukkailla räätälöidyillä liimausratkaisuillamme varmistatte prosessin häiriöttömyyden.

Aaltopahvilaatikoiden ja kartonkikoteloiden valmistuksessa tuotantomäärät ovat isoja. Valmistettavat sarjat sen sijaan ovat usein pieniä ja esimerkiksi materiaalit voivat vaihtua usein. Liiman täytyykin olla moniottelija, joka suoriutuu erilaisista ajonopeuksista, materiaaleista ja loppukäyttäjän vaatimuksista.

Esimerkkejä liimausratkaisuistamme

Kartonkikotelot

Kartonkikoteloiden sivuliimauksessa yleisimmät haasteet liittyvät kartongin pinnoitteeseen, kuten lakkaan tai painoväriin. Näiden pintojen liimaukseen käytetään liimoja, joilla on hyvä muovitartunta.


Pahvilaatikot

Pahvilaatikoiden sivuliimaus on nopea prosessi, jossa liimattavia laatikoita voi olla kymmeniä tuhansia tunnissa. Liimauksen valvontaa voidaan tehostaa vaikkapa konenäöllä, jota helpottamaan käytetään sinistä väriä tai UV-merkkiainetta.


Kaseeraus

Kaseerauksessa painettu pintapaperi liimataan pahvin pintaan. Liiman täytyy olla nopea ja levityksen tasaista, jotta rypyttymistä ei synny. Optimoitu liima vähentää pahvin käyristymistä.

Asiakkaamme kertovat

Asiakastarinat

Walki luottaa kotimaiseen liimaan

Lue lisää

Tuotebrändejämme

Tuotteet

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Tutustu Kiillon maailmaan

Uutishuone