Kiiltomelt P 745/5
Sulateliima

Kiiltomelt P 745/5 on EVAC-sulateliima pakkausteollisuuden käyttöön.

Edut ja ominaisuudet

  • Hyvä adheesio mm. alumiinille
  • Matalaviskoottinen
  • Hyvä pakkasenkesto

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt P 745/5 on matalaviskoottinen pakkaussulateliima, joka soveltuu hyvin erilaisten materiaalien, kuten non-wovenin, PE-pintojen, alumiinifolion ja erilaisten lakattujen ja pinnoitettujen paperi- ja kartonkilaatujen liimaukseen. Voidaan käyttää myös pakastettavien pakkausten liimauksiin. Liimassa käytetyt raaka-aineet soveltuvat elintarvikepakkauskäyttöön FDA 175.105 mukaan.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt P 745/5 10 kg T7217.010
GREEN CONTENT, uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuus

40%

Värit

kellertävä

Viskositeetti

500 mPas, 160 °C, 100 s¯¹

Avoin aika

keskipitkä

Käyttölämpötila

150 - 180 °C

Pakkauskoot

10 kg

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 36 kuukautta

Käyttöohje

Levitysmenetelmänä voidaan käyttää suutin-, kiekko- tai siirtovarsilevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä
Avainlippu
GREEN CONTENT 40%