Palvelut /

Palvelut teollisuuden liimaamiseen ja palonestoon

Kiilto tarjoaa monipuolisia palveluja eri teollisuuden aloille. Olemme erityisosaajia liimaamisen ja paloneston ratkaisuissa.

Paketoimme ja räätälöimme palvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme liimaamisessa ja palonestossa vahva kumppani, jolta saa kokonaisvaltaisia ratkaisuja erilaisiin sovelluksiin ja ongelmiin.


Suunnittelupalvelut

Kiilto Pro Research tuotekehityspalvelu

Räätälöity tuotekehitys asiakaskohtaisen liimaus- tai palonestoratkaisun luomiseksi.

Asiakas saa juuri omaan tarpeeseensa vastaavan ratkaisun, jonka kehittämiseen Kiilto tarjoaa prosessi- ja tuotekehitysosaamisen sekä laboratoriolaitteet. Kaikkien Kiillon kehittämien ratkaisujen ympäristövaikutukset minimoidaan ’Lupaus ympäristölle’ -periaatteiden mukaisesti ja ne ovat käyttäjilleen turvallisia.

Prosessioptimoinnin suunnittelutyöpaja

Optimoidun ratkaisukokonaisuuden suunnittelu kiinnitys- tai palonestoprosessin tuotantotehokkuuden lisäämiseksi.

Ongelma/tarve ja vastaava palvelupaketti määritellään yhdessä asiakkaan kanssa Kiillon järjestämässä yhteisessä työpajassa. Erityisen sopiva esimerkiksi investointi- tai muutosprojektin yhteydessä.

LCA ja EPD laskelma

Tuotekohtaisen kokonaishiilijalanjäljen määritys.

Asiakas saa ammattitaitoista neuvontaa laskentaperiaatteista, optimaalisista laskentatekniikoista ja valmiista, dataan perustuvista elinkaariarvioinnin (LCA) asiakirjoista. Laskelmat perustuvat asiakkaan energiankulutukseen, vedenkulutukseen, jätehuoltoon sekä tuotteen raaka-aine- ja osakomponenttitietoihin.


Laadunvalvonta

Cross-laminated timber (CLT) laadunvalvonta

Päivittäinen laadunvalvonta CLT-valmistajan laatusertifikaatin mukaisesti.

Kustannustehokas laadunvarmistus ilman pääomaa sitovia laiteinvestointeja tai henkilöstökustannuksia. Palvelu koostuu näytelogistiikasta, standardin mukaisesta delaminaatiotestauksesta, tulosten analysoinnista ja raportoinnista pilvipalveluun.

Tuotetestauspalvelu

Nopea ja kustannustehokas tapa optimoida kiinnitys- tai palonestoratkaisun käytössä oleviin materiaaleihin.

Kiilto testaa asiakkaan materiaalinäytteillä tuotteiden sopivuutta käyttötarpeeseen. Liimasauman analysoinnin testimetodit ja tulosten raportointi sovitaan käyttökohteen mukaan. Tarvittaessa peruspaketit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan laajemmiksi kokonaisuuksiksi.

Kiilto Professional Academy

Asiakkaan vaatimusten tai muiden tarpeiden mukaan räätälöity koulutus varmistaa lakisääteisten velvoitteiden noudattamisen ja optimoi liiman hyödyt.

Autamme asiakkaitamme kehittämään palveluitaan ja toimintaansa. Siksi tarjoamme koulutusta, joka tukee Kiillon tuotteiden parissa työskenteleviä ammattilaisia. Koulutus on räätälöity kohderyhmän tarpeisiin ja koulutukset ovat saatavilla sekä livenä että verkossa.


Prosessin optimointi

Kiilto Pro Process

Asiakkaan tuotantoprosessin suorituskyvyn analysointi.

Tuotantoprosessin suorituskyvyn säännöllinen mittaaminen vähentää hukkaa, lisää tuottavuutta ja vähentää tuotantohäiriöiden riskiä. Huollon suorittaa Kiillon tekninen asiantuntija, jolla on tarvittava asiantuntemus ja laadukkaat sopivat laitteet mittausten suorittamiseen. Asiakas saa raportin vierailusta.

Kiilto Pro Maintenance

Laitteiden huollon ja työntekijöiden koulutuksen suunnittelu parantaa ennakoitavuutta, turvallisuutta ja luotettavuutta tuotannossa.

Tärkeä osa prosessia on käytettyjen materiaalien erityispiirteiden huomioiminen – alue, jossa yhteistyö luo lisäarvoa.

Liimalaite palveluna

Liimalle optimoitu liimalaite tai sekoittaja ilman sidottua käyttöpääomaa.

Korkealaatuinen kokonaisratkaisu liimaamiseen Kiillon asiantuntijan järjestämänä. Tarkemmin säädellyt liimausprosessit vähäisemmällä raaka-aineen käytöllä. Parempi työturvallisuus, kun tuotetta ei sekoiteta käsin. Käytönaikainen tuki sopimuksen mukaan.


Miten voisimme palvella sinua?

Ota yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella!