Ratkaisut / Ammattihygienia /

Elintarviketeollisuus

Tehtävämme elintarviketeollisuudessa on auttaa ylläpitämään huippuluokan hygieniaa, parantaa toimintojen turvallisuutta, suojella työntekijöiden terveyttä sekä turvata toimijoiden maineen ja ympäristömme tulevaisuus. Tekemällä yhteistyötä hygieenisten prosessien eteen voimme yhdessä saavuttaa korkealaatuiset lopputuotteet, joita voidaan kuluttaa ja nauttia luottavaisin mielin.

Kiillon vahva asema elintarviketeollisuuden luottokumppanina perustuu korkealaatuisiin pesuratkaisuihin sekä asiantuntevaan tukeen ja palveluun ympäri Suomen. Me ymmärrämme suomalaisen elintarviketeollisuuden erityistarpeet ja olemme sitoutuneet tarjoamaan ratkaisuja, joilla saavutetaan korkea hygieniataso samalla, kun autamme vähentämään tuotantokustannuksia ja ympäristövaikutuksia esimerkiksi veden- ja energiankulutusta optimoiden. 

Korkealaatuiset tuotteet hygieniaan

Tekninen asiantuntemus

Koulutukset

Kumppanuus

Digitaaliset palvelut hygieniaan

Tehokkaat pesukemikaalit elintarviketeollisuuteen

Haluamme olla kokonaisvaltainen kumppani hygieniassa. Kehitämme ja valmistamme laadukkaat pesuaineet kaikkiin keskeisimpiin prosesseihin elintarviketeollisuudessa aina erilaisista pinta- ja kiertopesuista membraanien pesuun, kulkuväylädesinfiointiin, ratavoiteluun ja oheistilojen siivoukseen. Ratkaisumme kattaa myös tuotteet työntekijöiden käsihygieniaan ja sosiaalitilojen puhtauteen. Ratkaisumme ovat suomalaisen tuotekehityksen ja tiiviin asiakasyhteistyön lopputulosta. Ne vastaavat alati kehittyvän alan uusiin tarpeisiin varmistaen samalla, että ne noudattavat elintarvikehygieniaa koskevaa lainsäädäntöä, kuten biosidiasetusta (BPR).

Paikallisuutemme ansiosta pidämme toimitusvarmuutemme korkealla tasolla ja toimimme ketterästi koko Suomen alueella. Kun kaiken tarvittavan saa samasta osoitteesta tarvittaessa myös säiliöautokuljetuksina, voidaan helpottaa hygieniaan liittyvää logistiikkaa keskittämisen myötä. Toimituksemme lähtevät matkaan Raisiossa sijaitsevalta keskusvarastoltamme tai suoraan tehtaaltamme Turussa. Kotimainen tuotantomme vaikuttaa myönteisesti myös asiakkaidemme kestävyystavoitteisiin esimerkiksi pienentämällä epäsuoria päästöjä. 

Paikallinen kumppani tukenasi 

Olemme aidosti asiakkaitamme lähellä hygieniaratkaisujen kartoitus- ja käyttöönottovaiheesta alkaen. Tiivis ja pitkäjänteinen yhteistyö on olennainen osa toimintatapaamme. Sen avulla voimme varmistaa, että ratkaisumme aidosti vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja asiakkaamme saavat hygieniaan tarvitun tuen nopeasti ja varmasti.

Asiakasreferenssejä

Ajankohtaista

Kaikki artikkelit

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa Kiillon elintarvikehygieniaa koskevista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).


Hygieniaratkaisut elintarviketeollisuuteen