Elintarviketeollisuus

Asiakkaidemme täytyy pystyä olemaan 100% varmoja hygieniasta ja turvallisuudesta. Elintarviketeollisuudessa puhtaus keskittyy erityisesti tuotanto- ja välinehygieniaan. Kiilto kumppanina varmistaa turvallisesti tehokkaat tuotteet samalla huomioiden ympäristön ja kestävän kehityksen vaatimukset.

Puhtausalan johtajana haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja elintarviketeollisuuteen

Elintarviketeollisuuden keskipisteenä on tuotanto- ja välinehygienia. Laadukas ruoka perustuu turvallisuuteen, puhtauteen ja makuun sekä korkealaatuiseen toimitusketjuun. Asiakkaidemme täytyy pystyä olemaan 100% varmoja hygieniasta ja puhtaudesta. Tarjoamme ratkaisut teollisiin prosessipesuihin ja siivoukseen eri aloilla.

Ympäristöasiat otetaan huomioon jokaisessa ratkaisussamme ja Kiillon tutkimustiimi tekee jatkuvasti töitä ympäristölle ystävällisten ratkaisujen eteen. Ympäristö ja kestävä kehitys ovat toimintamme ytimessä. Pyrimme olemaan alamme ympäristöjohtaja ja haluamme auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa. Tuotevalikoimamme tuotteet on tehty vastuullisista materiaaleista ja raaka-aineista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Elintarviketeollisuuden tuotekuvat, esitteet ja kuvastot löydät Data- ja tietopankista

Uutta tuote- ja palvelukehitystä

Ympäristöystävällinen Kiilto Avena -tuotesarja on kehitetty varta vasten elintarviketeollisuuden kasviperäiseen likaan. Esimerkiksi kauran, papujen ja herneiden valkuaisaineiden ominaisuudet asettavat kasvipohjaisten tuotteiden tuotannossa käytettäville puhdistusaineille erityisvaatimuksia. Uudet Kiilto Avena -tuotteet auttavat elintarviketeollisuutta täyttämään muuttuvien kulutustottumusten asettamat vaatimukset. Tutustu tuotteisiin: Kiilto Pro Avena CIP ja Kiilto Pro Avena Foam.

Uusina palveluina Kiilto tarjoaa elintarviketeollisuuden asiakkailleen prosessien hallinnan ja optimoinnin tueksi kehitettyjä palveluita. Hyginet® vastaa erityisesti laadunvalvonnan ja tuotannon tarpeisiin sekä helpottaa auditointeja. Palvelusta löytyy mahdollisuus raportointiin, huoltoraportteihin sekä -suunnitteluun, ja listaukset käytettävistä laitteista. Kiilto ProCIP® -optimointipalvelu puolestaan tehostaa erityisesti elintarviketeollisuuden kiertopesuprosesseja, tuottaen selkeitä kustannussäästöjä. Palvelu auttaa tuotantolaitoksia saavuttamaan pesuprosesseissaan tason, joka tukee operatiivisia tavoitteita, ylläpitää vaadittua laatua eikä tuhlaa turhaan resursseja.

Ajankohtaista

Kaikki artikkelit

Asiakastarinoita

Tavoitteemme on yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa yhteistyötä, joka on pitkäjänteistä ja kestävää ja perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Meillä on vuosien kokemus alalta ja tunnemme paikalliset olosuhteet. Tämän ansiosta voimme tunnistaa asiakkaidemme tarpeita ja kohdentaa ratkaisun juuri kohdekohtaisesti. Uskomme kumppanuuteen ja haluamme jatkuvasti pystyä kehittämään prosesseja, tuotteita ja palvelua eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Työohjeita