Ratkaisut / Teollisuuden liimat /

Puu- ja huonekaluteollisuus

Puu- ja huonekaluteollisuudessa prosessitehokkuus ja turvallisuus ovat asiakkaidemme keskeisiä kilpailutekijöitä.

Tuotannon jatkuva kehittäminen takaa kilpailukyvyn säilymisen. Liimausprosessin optimoiminen on jatkuvaa kehitystyötä, ja esimerkiksi viilutuksessa jo kymmenen sekunnin puristusajan lyhennys voi tuoda merkittävän tuottavuuden nousun vuositasolla. Innovaatiomme esimerkiksi suurjaksopuristimille mahdollistavat merkittävän puristusajan lyhentämisen ja tuottavuuden kasvun.

Huonekalujen valmistuksessa sisäilman laatu ja käyttäjäturvallisuus ovat tärkeitä tekijöitä. M1-hyväksytty liima on keskeinen vaikuttaja lopputuotteen kokonaisemissioita mitattaessa.

Esimerkkejä liimausratkaisuistamme

Viilutus

Viilutuksessa liiman on toimittava värjäämättä ja läpilyömättä puulajista ja viilunpaksuudesta riippumatta. Myöskin erilaiset laminaatit on pystyttävä liimaamaan samoilla liimoilla. Uusimmat ratkaisumme viilutukseen perustuvat uuteen erittäin nopeaan ja värjäämättömään kemiaan.

Liimalevy

Mänty on tyypillisin puulaji huonekaluihin ja portaisiin päätyvässä liimalevyssä. Uusimmat D3-luokan liimamme ovat pH-optimoituja, jolloin tyypillisestä männyn hartsien aiheuttamasta liimasauman värjääntymisestä päästään eroon. Liimalevyn valmistusprosessien kehittyessä yhä nopeammiksi ja teknisimmiksi olemme kehittäneet myös erityisesti suurjaksopuristamiseen soveltuvan tuotteen, jolla tuottavuus voidaan nostaa uudelle tasolle.


Reunalistoitus

Huonekalujen reunalistoitukset ovat kriittinen osa huonekalun laatua. Reunalistaliimalta vaaditaan hyvää tartuntaa vaihteleviin materiaalityyppeihin, jotta listoitusta voidaan ajaa tehokkaasti asiakaskohtaisten materiaalivalintojen jatkuvasti yleistyessä.

Asiakkaamme kertovat

Asiakastarinat

Uusi biopohjainen ja värjäämätön liima tehostaa Iskun huonekalutuotantoa

Lue lisää

Tuotebrändejämme

Tuotteet

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme?

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Tutustu Kiillon maailmaan

Uutishuone