Kiilto Pro W 3035
EN 204/D3 -liima

Kiilto Pro W 3035 on EN 204 D3 -luokan PVAC- puuliima.

Edut ja ominaisuudet

  • 1-komponenttinen
  • Värjäämätön
  • Soveltuu hyvin kovapuille

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro W 3035 on värjäämätön reaktiivinen PVAc-dispersioliima, joka viilutuksen lisäksi soveltuu massiivipuun, parketin, kylpyhuonekalusteiden ja laminaatin liimaukseen kylmä- tai lämpöprässillä sekä puupohjaisten levyjen foliopinnoitukseen. D3-vedenkestonsa ansiosta Kiilto Pro W 3035 -liimaa voidaan käyttää sisällä- ja ulkona, toistuvasti lyhytaikaisesti vesikosketukseen joutuvissa kohteissa.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Pro W 3035 15 kg T2464.015
Kiilto Pro W 3035 IBC cont T2464.994
pH

3,5

Värit

Valkoinen, kuivuttuaan läpikuultava

Viskositeetti

12 000 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Avoin aika

Katso käyttöohje

Liiman levitysmäärä

100 - 150 g/m²

Puristusaika

18 min. (Mänty, puun kosteus 12 %, lämpötila 20 °C, 65 % RH)

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+6 °C

Puun kosteus

6 - 15 %

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Tarkastetaan, että liitokset sopivat tarkasti yhteen. Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan, tavoitteena tasainen purse koko sauman pituudelta. Liimaukset voidaan puristaa kylmä-, lämpö- tai suurjaksopuristimella. Lopullinen lujuus ja vedenkesto liimasaumalle muodostuvat 7 vuorokauden kuluessa.

Liiman happamuus voi aiheuttaa joidenkin puulajien kanssa liimasauman värjäytymistä. Jos liima on kosketuksissa rautaan, se saattaa aiheuttaa myös värimuutoksia liimasaumassa.

Liiman avoin aika riippuu käytetystä liimamäärästä seuraavasti (mänty 12 % puun kosteus, 23 °C, 50 % ilman suhteellinen kosteus):


  Liimamäärä (g/m²) Avoin aika (minuuttia)
 100 3
 150 10
Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.