Palvelut /

Palvelut ammattihygieniaan

Kiillon ammattilaisille suunnatut palvelut hygieniaan

Luotettuna puhtauden kumppanina autamme sinua hygieniavaatimusten saavuttamisessa ja ylläpitämisessä tarjoamalla kattavasti toimintaasi tehostavia palveluita eri tilanteisiin ja haasteisiin. Haluamme tukea yritysasiakkaitamme heidän tarpeisiinsa räätälöidyillä ratkaisulla, jotka ovat saatavilla ympäri Suomen.

Digitaaliset palvelut

Digitaaliset palvelumme tarjoavat yksinkertaisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla puhtaanapito ja hygienia tuodaan nykyaikaan. Ne helpottavat hygienian hallintaa, säästäen aikaa ja tuoden huolettomuutta ja tehokkuutta toimintaan. Palvelumme auttavat varmistamaan, että turvallisuus ja tyytyväisyys ovat läsnä tiloissasi ja asiakkaidesi mielikuvissa.

Yllä esiteltyjen palveluiden lisäksi saatavillasi on myös Infocenter. Se on digitaalinen työkalu yrityksille, joiden siivouskohteiden sijainti ja toimiala voivat vaihdella. Infocenteriin on mahdollista luoda useita erilaisia, kohdetyyppikohtaisia ja räätälöityjä suunnitelmia. Sen avulla ajantasainen tieto on jokaisen työntekijän saatavilla, minkä lisäksi selkeät työohjeet ja videot opastavat käyttämään välineitä ja aineita oikein. Suunnitelmiin pääsee käsiksi missä vain. Ratkaisu räätälöidään yrityksen tarpeisiin niin, että voidaan varmistaa mahdollisimman turvallinen ja vastuullinen toiminta. Kysy lisää puhtauden asiantuntijoiltamme!

Kehitämme myös jatkuvasti digitaalisia palveluitamme, jotka ovat saatavilla suoraan verkkosivuiltamme. Näiden palveluiden tarkoitus on auttaa sinua löytämään toimivat ratkaisut mahdollisimman sujuvasti. Tässä näet tällä hetkellä saatavilla olevat palvelut:

Tekninen palvelu

Tekniset asiantuntijamme tarjoavat yrityksille käytännön ratkaisuja aina käyttöönottovaiheen annostelulaiteasennuksista arjessa kohdattuihin haasteisiin, kuten esimerkiksi pesuaineiden annosteluongelmiin tai kalkkikivikerrostumien poistamiseen. Kokenut asiantuntijaverkostomme auttaa sinua tehokkaasti ympäri Suomen.

Asiantuntijapalvelut

Puhtaus- ja hygienia-asiantuntijamme auttavat sinua parantamaan turvallisuutta, tehokkuutta ja laatua hygienian eri osa-alueilla. Laaja valikoima asiantuntijapalveluitamme varmistavat, että yrityksessäsi huomioidaan hygienia kokonaisvaltaisesti aina kemikaaliturvallisuudesta kestävän kehityksen aloitteisiin sekä logistiikan optimoinnista viimeisimpien säädösten käytäntöönpanoon.

Kiillon asiantuntijat voivat auttaa sinua esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Kemikaaliluettelon laadinta
  • Kemikaaliturvallisuuden konsultointi
  • Räätälöidyt tuotevalikoimakirjat
  • Tekstiilien pesuprosessin omavalvonta
  • Puhtaus- ja hygieniasuunnitelman laadinta
  • Lattianhoitosuositukset
  • Ajolinjojen suunnittelu yhdistelmäkoneajoon
  • Muut tekniset konsultaatiot

Koulutukset

Moitteettoman hygieniatason saavuttaminen vaatii taitoa ja asiantuntemusta. Koulutuspalvelumme ammattihygieniaan tarjoaa kattavan kokonaisuuden, joka varmistaa henkilöstöllesi hygienian hallinnassa menestymiseen tarvitut opit. Tarjontamme muovautuu jokaisen asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin – aina räätälöidyistä luennoista asiantuntija-arviointeihin saakka.

Tarjoamme koulutusta useista eri hygieniaa koskevista aiheista, kuten kemikaalilainsäädännöstä, käsihygieniasta, märkätilojen siivouksesta, pintamateriaaleista, pesuaineiden turvallisesta käytöstä ja siivouskoneiden työergonomiasta. Räätälöimme koulutuksia myös suoraan asiakkaidemme tarpeisiin.

Osana koulutuspalveluitamme teemme myös kartoituskäyntejä, joiden avulla tunnistamme hygieniaa koskevien menetelmien lähtökohdat. Kartoituksessa voidaan esimerkiksi tarkastaa käsihuuhdepisteiden sijoittelu ja käsihygieniatuotteiden riittävyys, siivousvälineiden asianmukainen säilytys ja käyttö sekä tuotevalintojen ohjeistaminen eri tiloihin. Kartoitus antaa arvokasta tietoa yrityksenne kehittämiskohteista hygieniaa koskien.

Hygienian todentaminen

Autamme asiakkaitamme myös hygieniatason todentamisessa erityisesti ammattikeittiöissä, terveydenhuollossa ja elintarviketeollisuudessa. Esimerkkejä erilaisista todentamispalveluista ovat astianpesukoneiden sekä instrumenttien pesu- ja huuhtelukoneiden tarkastusmittaukset, pintahygienianäytteiden otto sekä vesianalyysit.

Kiinnostuitko? Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää!

Asiantuntijamme palvelevat asiakkaitamme ympäri Suomen. Kotimaisena toimijana tunnemme paikalliset olosuhteet ja niiden vaatimukset. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan vaaditun hygieniatason tarjoamalla tuotteiden lisäksi kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka on räätälöity heidän tarpeisiin. Ota yhteyttä asiantuntijaamme kuullaksesi lisää.