HygiNet® - Digitaalinen hygieniasuunnitelma aina saatavillasi

Kiilto on kehittänyt HygiNet® -palvelun sähköisen hygieniasuunnitelman laadintaa ja ylläpitoa varten. Helppokäyttöisen ja selkeän HygiNet® -palvelun avulla hoidat vaivattomasti kaikki lakisääteiset velvoitteet ja löydät nopeasti hygieniasuunnitteluun liittyvät tiedot yhdestä osoitteesta.

Hygieniasuunnittelu luontevaksi osaksi arkea

Kiilto on kehittänyt HygiNet® -palvelun helpottamaan hygieniatason ylläpitoa, raportointia ja hygieniaohjeistuksen laadintaa. Helppokäyttöisen ja selkeän HygiNet® -palvelun avulla hoidat vaivattomasti kaikki lakisääteiset velvoitteet ja löydät nopeasti hygieniasuunnitteluun liittyvät tiedot yhdestä osoitteesta.

HygiNet® -palvelun tarkoituksena on helpottaa asiakkaan työtä ja kytkeä hygienia luontevaksi osaksi arkea. Palvelun ulkosasu on raikas ja moderni ja sen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Ulkoasu on mahdollista personoida asiakkaan yritysilmeen mukaiseksi. HygiNet® taipuu niin tabletille, tietokoneelle kuin mobiiliin käyttäjän mieltymyksistä riippuen.

Joko sinulla on HygiNet® -tunnukset? Kirjaudu palveluun tästä!

Miten Kiillon Hyginet® auttaa eri toimialoja?

Vaivatonta raportointia ja tiedonhallintaa

Lakisääteiset velvoitteet tulee hoidettua vaivattomasti digitaalisen HygiNet® -ratkaisun avulla. Viranomaismääräysten edellyttämät dokumentit, käyttöturvatiedotteet ja tuotekortit ovat kaikki sähköisesti saatavilla ja tarvittaessa myös tulostettavissa samasta paikasta. Pitkällä aikavälillä raportointia ja hygienian toteutumista on helppo seurata.

Hygieniaohjeistus koko henkilökunnan saatavilla

Koko henkilökunnan on helppo tarkastaa hygieniaohjeet, menetelmät ja tuotteet, paikasta ja ajasta riippumatta. Ohjeet pysyvät ajan tasalla ja niiden tarkastaminen käy kätevästi tietokoneelta tai puhelimesta myös matkan päällä. HygiNet® -palvelusta löytyvät yksityiskohtaiset puhdistus- ja menetelmäohjeet eri kohteista ja prosesseista, jolloin kuka tahansa yrityksestäsi voi nopeasti tarkistaa, millä tuotteilla ja välineillä tietty tila, laite tai linja on tarkoitus siivota ja kuinka usein.

Kaikki hygieniatieto samassa paikassa

Kaikki hygieniaan liittyvä tieto löytyy yhdestä paikasta, on ajantasaista ja helposti saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan. Tämä nopeuttaa työtä ja parantaa turvallisuutta, kun oikeat tuotteet ja metodit on helppo tarkastaa. HygiNet® -palvelua käyttämällä voi olla varma siitä, että esimerkiksi käyttöturvallisuustiedotteista on aina viimeisin versio saatavilla. Lisäksi palveluun voi tallettaa raportit pintahygienianäytteistä, jolloin tulosten koonti, pitkäaikainen seuranta ja vertailu helpottuvat. Arjessa HygiNet® -palvelun käytettävyyttä parantaa etusivun hakutoiminto, jonka kautta esimerkiksi tietyn pesuaineen tuotetidot löytyvät nopeasti ja helposti.

HygiNet® -palvelumme eri toimialoille

Kiilto ja Nokeval yhteistyössä