Ratkaisut / Ammattihygienia /

Ammattisiivous

Puhtaus koostuu ammattitaidosta, oikeista aineista, koneista ja välineistä. Kiillolla on vuosikymmenien kokemus puhtausalasta, ja asiantuntijana osaamme tarjota ammattilaisille parhaat ratkaisut puhtauteen.

Kaikki alkaa puhtaudesta ja turvallisuudesta. Puhdas ympäristö ja puhtaat pinnat ovat merkki päättäväisestä ja ammattimaisesta työstä. Puhtaat tilat ovat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä ja niillä on myös positiivinen vaikutus käyttäjien hyvinvointiin.

Kiilto tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun ammattisiivoukseen sekä ratkaisut hygieeniseen tekstiilinpesuun parhaan pesutuloksen saamiseksi. Kaikki ratkaisumme perustuvat helppouteen, tehokkuuteen ja turvallisuuteen. Tuotevalikoimastamme löydät laajat valikoimat ympäristömyötäisiä tuotteita. Kiillon ammattisiivoustuotteista useat ovat saaneet Pohjoismaisen Ympäristömerkin, joka kertoo tuotteen olevan paitsi laadukas ja tehokas myös ympäristöä vähemmän rasittava. Lisäksi useille tuotteillemme on myönnetty Allergiatunnus. Kiilto on kehittänyt jatkuvasti kasvavan Natura -tuotesarjan, jonka tuotteet on tehty biohajoavista ja uusiutuvista materiaaleista. Tavoittelemme alamme ympäristöjohtajuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme kehittää ratkaisujamme kohti kiertotaloutta yhdessä kumppaniemme kanssa.

Ammattisiivouksen tuotekuvat, esitteet ja kuvastot löydät Data- ja tietopankista

Ajankohtaista

Kaikki artikkelit

Haluatko tietää uusista ohjeista ja muista uutisista ammattisiivoukseen?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).

Työohjeita ammattisiivoukseen