Vastuullisuus Kiillossa

"Kun vastuullisuus on aidosti sisäänrakennettua, sitä ei tarvitse erikseen alleviivata. Se näkyy ja tuntuu yrityksen kaikissa toiminnoissa ja kanssakäymisessä, ja seuraa yleistä kehitystä. Se on monia käsin koskettelemattomia asioita, pienistä osista syntyvä kokonaisuus." Erkki Solja, CEO, Kiilto

Olemme sitoutuneet rakentamaan turvallista ja entistä kestävämpää tulevaisuutta

Sitoutumisemme turvallisen ja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen näkyy vastuullisuusvalinnoissamme. Toimimme alalla, jolla on valtavasti annettavaa, kun etsitään tulevaisuuden ratkaisuja. Sellaisia, jotka uudelleenrakentavat puitteet ympäristön hyvinvoinnille. Sellaisia, jotka auttavat ympäristöä ja yhteiskuntaamme elämään tasapainossa.

Ympäristövastuu

Olemme tehneet Lupauksen ympäristölle. Se on osa kulttuuriamme ja ohjaa toimintaamme kaikilla organisaation tasoilla. Haluamme olla alamme ympäristöjohtaja.
>> Lue lisää

Sosiaalinen vastuu

Kiilto tarjoaa turvallisen ja innostavan työympäristön ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Motivoitunut henkilöstö on menestyksemme perusta ja tuo lisäarvoa niin asiakkaillemme, yhteiskunnalle kuin muille kiiltolaisille.
>> Lue lisää

Taloudellinen vastuu

Kiilto elää kasvun ja uusiutumisen aikaa. Panostamme voimakkaasti osaamiseen, johtamiseen sekä kokeilukulttuuriimme. Olemme otaneet koko henkilöstömme mukaan innovointiin, mikä on luonut uusia näkymiä liiketoiminnallemme tulevina vuosina.
>> Lue lisää

Kohti ympäristöjohtajuutta

Olemme valinneet ympäristön vastuullisuustyömme keskiöön ja tehneet sille kunnianhimoisen Lupauksen. Lupauksemme ympäristölle määrittelee meidät ja kaikki valinnat, joita teemme matkallamme alamme ympäristöjohtajaksi. Sen avulla voimme myös seistä asiakkaidemme rinnalla auttaen heitä pienentämään ympäristöjalanjälkeään, antaa asiantuntijuutemme heidän ja koko alan käyttöön.

Lupauksemme ympäristölle muodostuu neljästä osa-alueesta, jotka kattavat kaiken toimintamme

Teemme konkreettisia tekoja ympäristön hyväksi yhdistäen samalla neljän eri liiketoiminnan osaajat yhdeksi suureksi verkostoksi, jonka toiminnan vaikutukset saavat aikaan todellista muutosta. Lisäksi vaikutamme alaamme koskevaan päätöksentekoon monella sektorilla. Lunastamalla Lupauksemme ympäristölle tuemme myös muita vastuullisuutemme osa-alueita, sillä ympäristömme tila vaikuttaa yhteiskuntaamme yhä voimakkaammin kaikilla tasoilla.

Lue lisää lupauksestamme ympäristölle

Lupauksemme on osa yhteisiä tavoitteita

YK:n huippukokouksessa vuonna 2015 hyväksytyt 17 kestävän kehityksen tavoitetta (SDG) tähtäävät maailmanlaajuisesti köyhyyden poistamiseen, maapallon suojelemiseen sekä sen varmistamiseen, että kaikki ihmiset nauttivat rauhasta ja vauraudesta vuoteen 2030 mennessä. Myös Kiillon vastuullisuustyö kytkeytyy kestävän kehityksen tavoitteisiin ja olemme tunnistaneet seuraavat tavoitteet toimintamme kannalta kriittisimmiksi:

  • SDG 7 Edullista ja puhdasta energiaa
  • SDG 9 Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja
  • SDG 12 Vastuullista kuluttamista
  • SDG 13 Ilmastotekoja

Askarruttaako jokin ympäristökysymys? Katsotaan, voisimmeko auttaa!

Ympäristökysymykset eivät aina ole helppoja tai yksiselitteisiä. Asiantuntijamme auttavat mielellään. Voit lähettää meille ympäristöasioihin liittyviä kysymyksiä osoitteeseen environment@kiilto.com, ja teemme parhaamme löytääksemme niihin vastauksen.

Tehdään parempi huominen yhdessä

Yhdessä voimme tehdä enemmän ja löytää paremia ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden turvaamiseksi. Siksi teemme mielellämme läheistä yhteistyötä yliopistojen, tutkimuslaitosten ja toisten yritysten kanssa. Yhteistyö mahdollistaa viimeisimpien innovaatioiden, vuosien kokemuksen ja huipputason osaamisen yhdistämisen eri osa-alueilla.

Jaamme mielellämme vastuullisuusosaamistamme sekä kerromme testatuista toimintamalleistamme toimialan kehittämiseksi. Jos tarvitset tapahtumaasi puhujaa tai panelistia, meiltä löytyy useita asiantuntijoita sekä inspiroivia esimerkkejä.

Raija Polvinen
RDI Director, rakentaminen ja teollisuuden liimat ja palonesto
raija.polvinen@kiilto.com
Eeva Solja
Brand and Communications Director
eeva.solja@kiilto.com
Oili Kallatsa
RDI Director, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet
oili.kallatsa@kiilto.com

Lue viimeisimmät vastuullisuusuutisemme

Lisää uutisia uutishuoneessamme >>