Kiilto /

Vastuullisuus Kiillossa

"Kun vastuullisuus on aidosti sisäänrakennettua, sitä ei tarvitse erikseen alleviivata. Se näkyy ja tuntuu yrityksen kaikissa toiminnoissa ja kanssakäymisessä, ja seuraa yleistä kehitystä. Se on monia käsin koskettelemattomia asioita, pienistä osista syntyvä kokonaisuus." Erkki Solja, CEO, Kiilto Family Oy

Ympäristövastuu

Olemme tehneet Lupauksen ympäristölle. Se on osa kulttuuriamme ja ohjaa toimintaamme kaikilla organisaation tasoilla. Haluamme olla alamme ympäristöjohtaja.

Sosiaalinen vastuu

Kiilto tarjoaa turvallisen ja innostavan työympäristön ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Motivoitunut henkilöstö on menestyksemme perusta ja tuo lisäarvoa niin asiakkaillemme, yhteiskunnalle kuin muille kiiltolaisille.

Taloudellinen vastuu

Kiilto elää kasvun ja uusiutumisen aikaa. Panostamme voimakkaasti osaamiseen, johtamiseen sekä kokeilukulttuuriimme. Olemme otaneet koko henkilöstömme mukaan innovointiin, mikä on luonut uusia näkymiä liiketoiminnallemme tulevina vuosina.

Haluatko seurata kuinka pidämme Lupauksemme ympäristölle?

Tilaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvä ympäristökirjeemme lähettämällä viesti osoitteeseen communications@kiilto.com

Tehdään parempi huominen yhdessä

Yhdessä voimme tehdä enemmän ja löytää paremia ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden turvaamiseksi. Siksi teemme mielellämme läheistä yhteistyötä yliopistojen, tutkimuslaitosten ja toisten yritysten kanssa. Yhteistyö mahdollistaa viimeisimpien innovaatioiden, vuosien kokemuksen ja huipputason osaamisen yhdistämisen eri osa-alueilla.

Jaamme mielellämme vastuullisuusosaamistamme sekä kerromme testatuista toimintamalleistamme toimialan kehittämiseksi. Jos tarvitset tapahtumaasi puhujaa tai panelistia, meiltä löytyy useita asiantuntijoita sekä inspiroivia esimerkkejä.

Raija Polvinen
RDI Director, rakentaminen ja teollisuuden liimat ja palonesto
raija.polvinen@kiilto.com
Eeva Solja
Brand and Communications Director
eeva.solja@kiilto.com
Oili Kallatsa
RDI Director, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet
oili.kallatsa@kiilto.com

Yhteistyössä

Viimeisimmät uutiset vastuullisuudesta