Ratkaisut rakentamisen ammattilaisille

Olemme rakentamisen ammattilaisten kokenut ja kokonaisvaltainen kumppani. Toimimme lähellä asiakasta aina suunnittelusta
ylläpitoon saakka.

Ammattilaisasiakkaiden arjen ymmärtäminen ja parhaiden ratkaisujen tarjoaminen vaativiin toimintaympäristöihin on toimintamme ytimessä. Ratkaisuillamme autamme samalla ammattilaisia palvelemaan omia asiakkaitaan entistä paremmin. Olemme tiiviisti mukana rakentamisen ammattilaisten arjessa.

Olemme vahva ja innovatiivinen asiantuntijakumppani, joka tuntee paikalliset olosuhteet. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka osaamisella rakennetaan uusia onnistumistarinoita.

Märkätilat kerralla oikein – 3D-mallinnustyökalu ja hiilijalanjälkilaskuri helpottavat arkkitehtien ja suunnittelijoiden työtä

09.01.2024
Lue lisää

Tietoa di-isosyanaattien käyttökoulutusvaatimuksesta

09.10.2023
Lue lisää

Olemme selkiyttäneet monipuolisen osaamisemme tarjontaa
yritysasiakkaillemme entisestään. Muutoksen näkyvin tunnusmerkki on uusi logo – nyt tunnistat ammattilaisille ja yrityksille suunnatut tuotteemme ja palvelumme helposti Kiilto Pro –logosta.

Koulutus

Kiilto Pro Academy kouluttaa Suomessa vuosittain yli 4000 rakentamisen ammattilaista, esimerkiksi suunnittelijoita, urakoitsijoita ja asentajia. Useat koulutuksistamme hyväksytään myös Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutuksiksi.

Palvelut

Asbestin ja haitta-aineiden kartoittaminen ennen purkutöiden aloitusta on tärkeää sisäilman, työturvallisuuden, töiden suunnittelun ja kustannusten kannalta. Autamme tunnistamaan mahdolliset haitta-aineet rakennustyömaalla tarjoamalla yritysasiakkaille asbesti- ja haitta-analytiikan palvelut.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelumme auttavat varmistamaan turvalliset valinnat hankesuunnittelusta ylläpitoon. Olemme huomioineet rakennuksen elinkaaritavoitteet suunnitteluaineistossamme, joten suunnittelijan on helppo varmistua oikeista materiaalivalinnoista ja ratkaisuista jo hankkeen alkuvaiheessa.


Lue lisää