Ratkaisut rakentamisen ammattilaisille

Kiilto on rakentamisen ammattilaisten kokenut ja kokonaisvaltainen kumppani. Toimimme lähellä asiakasta aina suunnittelusta ylläpitoon saakka.

Ajankohtaista

Lyhyesti meistä

Ammattilaisasiakkaiden arjen ymmärtäminen ja parhaiden ratkaisujen tarjoaminen vaativiin toimintaympäristöihin on toimintamme ytimessä. Ratkaisuillamme autamme samalla ammattilaisia palvelemaan omia asiakkaitaan entistä paremmin.

Olemme vahva ja innovatiivinen asiantuntijakumppani, joka tuntee paikalliset olosuhteet. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka osaamisella rakennetaan uusia onnistumistarinoita.

Uutiset

Kiilto Kerafiber – Suomen rakentajille jo 25 vuotta

Lue lisää

Uutuustuote haitta-aineiden kapselointiin – soveltuu lattia- ja seinäpinnoille

15.05.2024
Lue lisää

Kiillon kehittämä hiilikuitti lisää rakentamisen ympäristövaikutusten läpinäkyvyyttä

14.05.2024
Lue lisää

Palveluitamme

Koulutus

Kiilto Professional Academy kouluttaa Suomessa vuosittain yli 4000 rakentamisen ammattilaista, esimerkiksi suunnittelijoita, urakoitsijoita ja asentajia. Useat koulutuksistamme hyväksytään myös Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutuksiksi.

Suunnittelu

Suunnittelupalvelumme auttavat varmistamaan turvalliset valinnat hankesuunnittelusta ylläpitoon. Olemme huomioineet rakennuksen elinkaaritavoitteet suunnitteluaineistossamme, joten suunnittelijan on helppo varmistua oikeista materiaalivalinnoista ja ratkaisuista jo hankkeen alkuvaiheessa.

Tunnistat ammattilaisille ja yrityksille suunnatut tuotteemme ja palvelumme helposti Kiilto Pro –logosta.


Lue lisää