Meistä /

Kiilto työnantajana

Etsimme kansainväliseen Kiilto-perheeseen jatkuvasti osaavia, motivoituneita ja tuloksekkaita ihmisiä luomaan kanssamme ainutlaatuista menestystarinaa.

Tervetuloa mukaan!

Tulevaisuus tehdään tänään. Me panostamme Kiillossa joka päivä tulevaisuuteen huolehtimalla henkilöstömme työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaamme jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsimme ja oivallamme uutta.

Osaamisemme jakautuu neljään liiketoiminta-alueeseen, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet.

Millaista työ Kiillossa on?

Tarkastele kiiltolaista työelämää lähemmin ja tutustu kiiltolaisiin pintaa syvemmältä Instagram-kanavallamme ja Uratarinat-sivulla:

Haluatko kirjoittaa oman lukusi yli satavuotiseen kasvutarinaamme?

Opiskelijayhteistyö

Mikäli etsit kursseille ja mahdollisiin ryhmätöihin aiheita yritysmaailmasta tai kaipaat ajankohtaisen ja mielenkiintoisen opinnäytetyön/diplomityön aiheen, kuulemme sinusta mielellämme! Voit myös lähestyä meitä valmiin aiheen kanssa. Yhteydenottoihin vastaa Viivi Kettula, Environmental and Ecosystem Manager: viivi.kettula@kiilto.com

Kiillossa jokainen on osa isompaa kokonaisuutta

Kulttuurimme neljä kulmakiveä ovat: Sinä voit vaikuttaa, Asiakas on kuningas, Startup-henkeä vuodesta 1919 ja Ympäristöjohtajuus.

Toimimme pitkäjänteisesti

Olemme yli satavuotias perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Haluamme olla alamme ympäristöjohtaja ja tavoitteemme on, että kaikki yrityksemme toiminnot ovat hiilitasapainossa vuoteen 2028 mennessä.

Tähtäämme tulevaisuuteen

Me uusiudumme, kehitymme ja kansainvälistymme jatkuvasti. Haluamme pitää henkilöstömme taidot ja tiedot ajan tasalla ja katseen kiinnitettynä kohti tulevaisuutta. Tavoitteenamme on, että henkilöstömme säilyttää innostuksensa läpi työvuosien. Uskomme, että innokkuus ja sisäinen palo kehittämiseen ja kehittymiseen tuottavat parhaan työn jäljen. Siksi panostamme osaamisen kehittämiseen monilla eri tavoilla. 

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista

Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten, harrastusvuorojen ja lajitutustumisten kautta. Pidämme huolta työergonomiasta: käytössämme on  nykyaikaisten työvälineiden lisäksi myös työfysioterapiapalvelut.

Suomen Aktiivisin Työpaikka 2016 ja 2018

Suomen Olympiakomitean koordinoima henkilöstöliikunnan asiantuntijaraati on valinnut KiiltoClean Oy:n Suomen Aktiivisimmaksi Työpaikaksi 2018. Vuoden 2016 samainen voitto tuli Kiilto Oy:lle. Kiillossa onkin tehty suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti töitä työhyvinvoinnin ja henkilöstöliikunnan edistämiseksi jo vuosikymmenten ajan.

Pitkän aikavälin menestystä ja vakaata kasvua

Kiilto on palkittu pitkän aikavälin menestyksestä ja kasvusta Kauppalehden Menestyjä-listauksessa. Kiillon saavuttama 10 vuoden Kestomenestyjä- ja Kasvaja-yhdistelmä on äärimmäisen harvinainen: reilusti alle prosentti suomalaisista osakeyhtiöistä yltää molempiin.  

Kiilto on ansainnut Suomen Vahvimmat -sertifikaatin merkkinä yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla.

Kiillon kasvu ponnistaa vakaudesta, rohkeudesta ja halusta uusiutua

Lue lisää