Ratkaisut / Ammattihygienia /

Foodservice

Autamme sinua hallinnoimaan puhtautta helposti alusta loppuun asti. Tarjoamme enemmän kuin pelkkiä tuotteita: autamme asiakkaitamme onnistumaan palvelun, digitaalisten työkalujen ja asiantuntijuutemme avulla. Haluamme auttaa tekemään vastuullisia valintoja ja tarjoamme tuotteita sekä Joutsenmerkittynä että vastuullisesta kasvipohjaisesta Natura-sarjastamme.

Puhtausalan johtajana tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun ammattikeittiöille

Ammattikeittiöiden täytyy varmistaa ruokaturvallisuus ja laadukas ruoka ja puhtaus on olennainen osa tätä. Kiilto auttaa sinua hallitsemaan puhtautta alusta loppuun asti. Tarjoamme enemmän kuin pelkkiä tuotteita: autamme asiakkaitamme onnistumaan palvelun, digitaalisten työkalujen ja asiantuntijuutemme avulla. Olemme vahvoja keittiöhygienian asiantuntijoita ja ratkaisumme ammattikeittiöille on kehitetty Suomessa ja suomalaisille.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa: sitoudumme pitkäaikaisiin ja yhteystyöpainotteisiin asiakkuuksiin. Kiillon yhteistyö asiakkaiden kanssa alkaa puhtaus- ja hygienia-asiantuntijoista. Asiantuntijamme arvioivat yhdessä asiakkaan kanssa jokaisen kohteen tarpeet yksilöllisesti ja valitsevat parhaan ratkaisun kohdekohtaisesti.

Lupauksemme ympäristölle on näkyvillä myös ammattikeittiöissä. Tarjoamme Joutsenmerkittyjä tuotteita ja oma Natura-sarjamme on tehty täysin kasvipohjaisista raaka-aineista.

  • Fokus matalammassa raaka-aineiden kulutuksessa ja ympäristöystävällisemmissä pakkauksissa
  • Tuotanto keskittyy ympäristöystävälliseen teknologiaan ja puhtaisiin, energiaa säästäviin tuotantoprosesseihin
  • Pilottiprojekti yhdessä asiakkaiden kanssa, jossa muovia kierrätetään ja pyritään vähentämään muoviroskaa
  • Opastusta ja koulutusta kemikaalien oikeaan käyttöön ja ympäristöasioihin

Haluatko tietää, kun julkaisemme uusia ohjeita tai uutisia keittiöhygieniaan?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).

Foodservicen tuotekuvat, esitteet ja kuvastot löydät Data- ja tietopankista

Ajankohtaista

Kaikki artikkelit

Työohjeita