Ratkaisut ammattihygieniaan

Liity Kiilto Pro ammattihygienia-asiakkaiden joukkoon!

Halutessasi parhaat hygieniaratkaisut vastaus on Kiilto Pro. Valitessasi Kiilto Pron saat alan parhaat asiantuntijat tukemaan toimintaasi. Olemme lähellä sinua ja tarjoamme mutkattoman, turvallisen ja vastuullisen yhteistyön ympäristönäkökulmat huomioiden. Korkeatasoinen koulutus ja tekninen asiakaspalvelu varmistavat ratkaisujen toiminnallisuuden. Suomalainen tuotekehityksemme reagoi nopeasti uusiin haasteisiin ja innovatiiviset kestävän kehityksen ratkaisut varmistavat parhaan asiakaskokemukseen, ammattilaisilta ammattilaisille.

Ammattisiivous

Puhtaat tilat ovat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä sekä merkki ammattimaisesta työstä. Puhtaus koostuu oikeanlaisten aineiden valinnasta, siivouslaitteista ja välineistä. Puhtausalan johtajana tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää tuotteet, palvelun ja asiantuntijuuden. Ympäristöystävälliseen siivoukseen olemme kehittäneet oman Natura-sarjamme, joka on tehty biohajoavista ja uusiutuvista raaka-aineista.

Elintarviketeollisuus

Asiakkaidemme täytyy pystyä olemaan 100% varmoja hygieniasta ja turvallisuudesta. Tarjoamme integroidun ratkaisun teollisiin prosessipesuihin ja siivoukseen eri aloilla. Pitkäaikaiset suhteet ja yhteistyö ovat osa tapaamme toimia. Ympäristöasiat ovat toimintamme ytimessä ja haluamme auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa. Ratkaisumme on tehty ympäristöä ajatellen, vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Foodservice

Ammattikeittiöiden täytyy pystyä varmistamaan ruokaturvallisuus ja laadukas ruoka. Puhtaus on olennainen osa hygieenistä ruokaa ja ruokailua. Autamme sinua hallinnoimaan puhtautta helposti alusta loppuun asti. Tarjoamme enemmän kuin pelkkiä tuotteita: autamme asiakkaitamme onnistumaan palvelun, digitaalisten työkalujen ja asiantuntijuutemme avulla. Haluamme auttaa tekemään vastuullisia valintoja ja tarjoamme tuotteita sekä Nordic Ecolabel-merkittynä että vastuullisesta kasvipohjaisesta Natura-sarjastamme.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollossa hygienia on ehdottoman tärkeää. Puhtaat ja terveet kädet ovat terveydenhuollon perusta, välineiden ja pintojen puhtaus puolestaan on olennainen osa turvallista terveydenhuoltoa. Tuemme terveydenhuoltoa, yrityksiä ja ihmisiä laadukkailla, innovatiivisilla ja kestävillä puhtauden ratkaisuilla, joiden avulla voidaan pelastaa henkiä ja parantaa hyvinvointia. Merkitsemme myös tuotteemme aina kun mahdollista allergiamerkillä ja pyrimme tuomaan markkinalle ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Teknologiateollisuus

Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja erilaisille sektoreille kuten kone-, kemikaali- ja lääketeollisuuteen, teräs-, paperi- ja sahatehtaille sekä huolto- ja korjauspalveluita. Lisäksi otamme huomioon henkilöhygienian jokaisella sektorilla. Yksi ydinalueistamme on ympäristö. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja tarjoamalla tehokkaita ratkaisuja, jotka on tehty vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.


Uusimmat artikkelit

KAIKKI ARTIKKELIT

WipeClean nopeuttaa rutiinipuhdistusta terveydenhuollossa

10.11.2022
Lue lisää

Katso kaikki ammattihygienian artikkelit ja uutiset ->


Kaipaatko lisätietoa Kiillon ammattihygienian ratkaisuista? Alla olevalla lomakkeella voit pyytää lisätietoja ratkaisuistamme, tuotteistamme ja palveluistamme.