Ratkaisut ammattihygieniaan

Vastaus on Kiilto, kun haluat parhaat pesu- ja puhdistusaineet sekä hygieniaratkaisut ammattikäyttöön. Valitessasi meidät saat alan parhaat asiantuntijat tukemaan toimintaasi. Olemme lähellä sinua ja tarjoamme mutkattoman, turvallisen ja vastuullisen yhteistyön ympäristönäkökulmat huomioiden. Korkeatasoinen koulutus ja tekninen asiakaspalvelu varmistavat ratkaisujemme toiminnallisuuden. Suomalainen tuotekehityksemme reagoi nopeasti uusiin haasteisiin ja innovatiiviset kestävän kehityksen ratkaisut varmistavat parhaan asiakaskokemuksen, ammattilaisilta ammattilaisille.

Palvelemme laadukkailla puhtausratkaisuillamme kattavasti eri alojen ammattilaisia

Tarjoamamme valikoima, palvelumme ja asiantuntemuksemme on jaoteltu viiteen ratkaisualueeseen, joita ovat ammattisiivous, elintarviketeollisuus, ruokapalvelut, terveydenhuolto ja teknologiateollisuus. Lue lisää sinua koskettavasta ratkaisualueesta oheisten linkkien kautta. Sivun alaosasta voit myös tilata ammattihygienian uutiskirjeen, jolloin vastaanotat kootusti tuoteuutisia, tietoa julkaisuista artikkeleista ja ohjeista sekä muita ajankohtaisia asioita ratkaisualueistamme. Näet myös tapahtumat, joissa asiantuntijamme ovat seuraavaksi tavattavissa.

Etsitkö käyttöturvallisuustiedotteita, esitteitä tai muita asiakirjoja?

Data- ja tietopankkiin

Elintarviketeollisuus

Tarjoamme integroidun ratkaisun teollisiin prosessipesuihin ja siivoukseen eri aloilla. Pitkäaikaiset suhteet ja yhteistyö ovat osa tapaamme toimia. Ympäristöasiat ovat toimintamme ytimessä auttaen myös asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa. Ratkaisumme on tehty ympäristöä ajatellen, vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollossa hygienia on ehdottoman tärkeää. Puhtaat ja terveet kädet ovat terveydenhuollon perusta, välineiden ja pintojen puhtaus puolestaan on olennainen osa turvallista terveydenhuoltoa. Tuemme terveydenhuoltoa, yrityksiä ja ihmisiä laadukkailla, innovatiivisilla ja kestävillä puhtauden ratkaisuilla, joiden avulla voidaan pelastaa henkiä ja parantaa hyvinvointia.

Teknologiateollisuus

Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja erilaisille sektoreille kuten kone-, kemikaali- ja lääketeollisuuteen, teräs-, paperi- ja sahatehtaille sekä huolto- ja korjauspalveluita. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja tarjoamalla tehokkaita ratkaisuja, jotka on tehty vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Uusimmat artikkelit

KAIKKI ARTIKKELIT

Haluatko tiedon uusista puhtausratkaisuistamme sähköpostiisi?

Tilaa ammattihygieniaa koskevat uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme

TapahtumaAjankohtaPaikka
Elintarviketeollisuusmessut11.-12.9.2024Tampere

Kysyttävää puhtausratkaisuistamme?

Ota yhteyttä