Ratkaisut ammattihygieniaan

Vastaus on Kiilto, kun haluat parhaat pesu- ja puhdistusaineet sekä hygieniaratkaisut ammattikäyttöön. Valitessasi meidät saat alan parhaat asiantuntijat tukemaan toimintaasi. Olemme lähellä sinua ja tarjoamme mutkattoman, turvallisen ja vastuullisen yhteistyön ympäristönäkökulmat huomioiden. Korkeatasoinen koulutus ja tekninen asiakaspalvelu varmistavat ratkaisujemme toiminnallisuuden. Suomalainen tuotekehityksemme reagoi nopeasti uusiin haasteisiin ja innovatiiviset kestävän kehityksen ratkaisut varmistavat parhaan asiakaskokemuksen, ammattilaisilta ammattilaisille.

Elintarviketeollisuus

Tarjoamme integroidun ratkaisun teollisiin prosessipesuihin ja siivoukseen eri aloilla. Pitkäaikaiset suhteet ja yhteistyö ovat osa tapaamme toimia. Ympäristöasiat ovat toimintamme ytimessä auttaen myös asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa. Ratkaisumme on tehty ympäristöä ajatellen, vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollossa hygienia on ehdottoman tärkeää. Puhtaat ja terveet kädet ovat terveydenhuollon perusta, välineiden ja pintojen puhtaus puolestaan on olennainen osa turvallista terveydenhuoltoa. Tuemme terveydenhuoltoa, yrityksiä ja ihmisiä laadukkailla, innovatiivisilla ja kestävillä puhtauden ratkaisuilla, joiden avulla voidaan pelastaa henkiä ja parantaa hyvinvointia.

Teknologiateollisuus

Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja erilaisille sektoreille kuten kone-, kemikaali- ja lääketeollisuuteen, teräs-, paperi- ja sahatehtaille sekä huolto- ja korjauspalveluita. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja tarjoamalla tehokkaita ratkaisuja, jotka on tehty vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Tapahtumat, joissa olemme mukana

TapahtumaAjankohtaPaikkakunta
Fastfood & Café & Restaurant 202322.-23.3.2023Helsinki
Välinehuollon esihenkilöiden ja palveluvastaavien valtakunnalliset koulutuspäivät4.-5.5.2023Helsinki
Hygieniahoitajien valtakunnalliset koulutuspäivät11.-12.5.2023Turku

Uusimmat artikkelit

KAIKKI ARTIKKELIT

Viking Gloryn keittiöiden arkea helpottaa innovatiivinen annostelukeskus – kurkista ilmastoviisaan risteilykeitaan kulisseihin!

13.02.2023
Lue lisää
Kaipaatko lisätietoa Kiillon ammattihygienian ratkaisuista? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.