Terveydenhuolto

Terveydenhuollossa hygienia on ehdottoman tärkeää. Puhtaat ja terveet kädet ovat terveydenhuollon perusta, välineiden ja pintojen puhtaus puolestaan on olennainen osa turvallista terveydenhuoltoa. Tuemme terveydenhuoltoa, yrityksiä ja ihmisiä laadukkailla, innovatiivisilla ja kestävillä puhtauden ratkaisuilla, joiden avulla voidaan pelastaa henkiä ja parantaa hyvinvointia. Merkitsemme myös tuotteemme aina kun mahdollista allergiamerkillä ja pyrimme tuomaan markkinalle ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Haluamme tukea terveydenhuoltoa, yrityksiä ja ihmisiä laadukkailla, innovatiivisilla ja kestävillä puhtauden ratkaisuilla, joiden avulla voidaan pelastaa henkiä ja parantaa hyvinvointia. Teemme sen vuosien kokemuksella ja toimialan johtajana tarjoamme kokonaisvaltaisen ja integroidun ratkaisun turvalliseen hoitotyöhön terveydenhuollossa.

Terveydenhuollossa hygienia on ehdottoman tärkeää. Puhtaat ja terveet kädet ovat terveydenhuollon perusta, välineiden ja pintojen puhtaus puolestaan on olennainen osa turvallista terveydenhuoltoa. Asiakkaamme voivat olla varmoja saavansa tehokkaita ja helppokäyttöisiä tuotteita puhdistamiseen, desinfiointiin ja eritetahrojen puhdistamiseen ja desinfiointiin pinnoilta ja välineistä. Lupauksemme menee kuitenkin itse tuotteita pidemmälle. Lupaamme asiakkaillemme kumppanuutta ja asiantuntijuutta – uskomme pitkäaikaisiin suhteisiin ja luomme uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja tavoittelemme alamme ympäristöjohtajuutta. Haluamme myös auttaa asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa.

Terveydenhuollon tuotekuvat, esitteet ja kuvastot löydät Data- ja tietopankista

Asiakastarinoita

Työohjeita