Terveydenhuollon ympäristön puhtaanapito

Terveydenhuollon hygieniaratkaisujen tulee perustua ja vastata nykypäivän jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Näitä ovat tutkitusti tehokkaat puhdistus- ja desinfiointiaineet ja puhdistuskäytännöt sekä ratkaisut, jotka parantavat potilasturvallisuutta ja lisäävät myös henkilöstön työturvallisuutta, tuottavuutta ja alentavat hoidon kokonaiskustannuksia. Kaikki nämä ovat ratkaisuja, jotka ehkäisevät hoitoon liittyviä infektioita.

Lääkinnällisten laitteiden puhdistus ja desinfektio

EU:n lääkinnällisiä laitteita koskeva asetus (MDR 2017/745) pyrkii varmistamaan lääkinnällisten laitteiden toimenpiteiden turvallisuuden, mukaan lukien lääkinnällisten laitteiden puhdistamiseen ja desinfiointiin kehitetyt aineet.

Valitsemalla Kiillon CE-merkityt pesu- ja desinfiointiaineet voit olla varma, että ne ovat huolellisesti tuotekehitetty, testattu ja dokumentoitu terveydenhuollon tarpeisiin.

Pintojen puhdistus

Puhdistuksen tarkoituksena on poistaa lika, pöly ja taudinaiheuttajat tasolle, joka ei aiheuta tartuntariskiä potilaille tai henkilökunnalle. Sairaalaympäristöjen erilaiset tilat, kuten leikkaussalit, eristyshuoneet, näytteenotto- tai odotushuoneet, edellyttävät sekä työn oikein suorittamista että asianmukaisia kemikaaleja ja välineitä vaaditun hygieniatason saavuttamiseksi.

Löydät meiltä parhaat ratkaisut erilaisten pintojen puhdistamiseen.

EN-testatut desinfiointiaineet pintojen desinfiointiin ja eritteiden poistoon

Pintojen desinfiointi estää sairaalapatogeenien leviämisen. Tuotteillamme on korkea mikrobisidinen teho ja ne täyttävät vaaditut EN-standardit sekä potilas- ja ympäristöturvallisuudelle asetetut viranomaisvaatimukset, kuten MDR (Medical Device Regulation) tai BPR (Biocidal Products Regulation).

Siivoustekstiilien huolto

Niin siivoustekstiilien kuin siivousvälineiden puhdistuksesta ja huollosta on huolehdittava säännöllisesti hygieenisen puhtaustuloksen saavuttamiseksi.

Pintahygieniatestaus

Pintahygieniatestaukseen tarjoamme erilaisia ratkaisuja, joilla voit nopeasti ja helposti varmistaa saavutetun puhtauden.

Kun pinnan puhtauden arviointi ei perustu pelkästään aistihavaintoon, voit olla varma puhdistusmenetelmiesi ja käytettyjen aineiden ja välineiden oikeellisuudesta sekä saavutetusta hygieniatasosta.

Siivouskoneet ja -välineet

Sairaalaympäristöjen puhdistaminen asettaa vaatimuksia myös käytettäville siivousvälineille ja -koneille . Tarjoamme kestäviä ratkaisuja, jotka soveltuvat terveydenhuollon tilojen siivoamiseen. Erityistä huomiota on kiinnitetty siivouskoneiden ja välineiden käytön ergonomiaan, mikä tekee työstä mukavampaa ja tehokkaampaa.