Helppo ja tehokas pintadesinfektio

Desinfioiva pesu on tehokas keino tuhota taudinaiheuttajat usein kosketeltavilta pinnoilta. Easydes -tuoteperhe on suunniteltu helppoon, nopeaan ja tehokkaaseen pintahygieniaan ja ratkaisut soveltuvat laaja-alaiseen käyttöön monilla eri toimialoilla.

Pintahygienian merkitys on huomattava torjuttaessa erilaisia viruksia ja bakteereja tarttumasta henkilöstä toiseen pintojen välityksellä. Huomio tulee kohdistaa usein kosketeltaviin pintoihin, kuten näppäimistöihin,apuvälineisiin, hissin ym. painikkeisiin, tuoleihin, kassakoneisiin, pöytäpintoihin, ovenkahvoihin ja vetimiin.

Kiillon valmistama ja kehittämä Easydes on etanolipohjainen pesevä pintadesinfektioaine, jonka ansiosta erillistä puhdistusainetta ei tarvita vaan puhdistus ja desinfiointi onnistuu samalla kertaa. Easydes poistaa hyvin rasvalikaa ja näkyviäkin tahroja jättäen hyvän pyyhintäjäljen. Samalla se tehoaa myös taudinaiheuttajiin. Easydes soveltuu kaikille alkoholia sietäville materiaaleille, myös muoveille. Tuotetta ei suositella lakatuille pinnoille. Muista käyttää biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä ja tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Valitse sopiva tuote käyttökohteen mukaan

Easydes -valikoimaan kuuluu erilaisia pakkauskokoja ja tuotteita, jotka kannattaa valita käyttökohteen mukaan.

Easydes Spray: Suihkepullossa oleva käyttövalmis pintadesinfektioaine, jolla on hyvät pesevät ominaisuudet. Sopii kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille, kuten kosketuspinnoille ja välineille.

Easydes 500 ml pullossa ja 5 l kanisterissa soveltuu kosketuspinnoille ja lääkinnällisten laitteiden ja välineiden pintadesinfektioon. Pintoja ei yleensä tarvitse esipestä tai huuhdella tuotteen käytön yhteydessä.

One System Basic: Korkean hygienian tiloihin soveltuva desin­fektioaineella täytettävä kertakäyttöinen pyyhepakkaus. Sopii myös hygieniaratkaisuksi isoihin toimistoihin tai tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Täytön jälkeen pyyhkeiden käyttöaika on 28 vrk.

Easydes Desinfektiopyyhkeet: Käyttövalmis tuote, joka soveltuu kaikille alkoholeja sietäville, infektioiden torjunnan kannalta kriittisille pinnoille sekä ei-invasiivisille lääkinnällisille laitteille.

Syksyllä 2020 tutun Easydes Desinfektiopyyhkeen 16 kpl pakkauksen rinnalle on tuotu uusi, suurempi pakkauskoko, 30 kpl. Uudessa pakkauskoossa myös pyyhkeet ovat suurempia. Easydes -pyyhkeet ovat nukkaamattomia ja ne soveltuvat helppoon pintahygieniaan.