Kiilto Pro Easydes pesevä pintadesinfektiopyyhe
Desinfektiopyyhe

Mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen desinfektiopyyhe alkoholeja sietäville ei-invasiivisille lääkinnällisille laitteille ja infektioiden torjunnan kannalta kriittisille pinnoille.

Edut ja ominaisuudet

  • Sisältää Easydes pintadesinfektioainetta
  • puhdistaa ja desinfioi
  • nukkaamaton polyester-viskoosipyyhe
  • tutkitusti tehokas
  • CE-merkitty lääkinnällinen laite, luokka IIa, NB 0537

Pieni pakkaus sisältää 16 pyyhettä, isossa 30 pyyhettä. Mikrobisidisena vaikuttajana pyyhkeissä on etanolipohjainen Easydes pesevä pintadesinfektioaine, joka on orgaanista rasitusta kestävä, mikrobisidisesti laajatehoinen, ja nopeavaikutteinen desinfektioaineseos. Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja fungit. Desinfektioteho saavutetaan myös näkyvästi kontaminoituneilla pinnoilla. Pyyhemateriaali on nukkaamatonta. Uudestaan suljettava pakkaus on hygieeninen käytössä.

Tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu: EN16615 30 kpl desinfektiopyyhkeelle (16 kpl desinfektiopyyhkeelle EN16615 testin läpäisee S. aureus, P. aeruginosa ja C.albicans). Lisäksi Easydes Pesevän pintadesinfektioaineen tutkimustieto: EN 13727 (bakteerit), EN 13624 (hiivat), EN 14348 (tuberkuloosi ja mykobakteerit), EN 14476 (adeno- ja norovirus), EN 14561 (bakteerit), EN 14562 (hiivat, homeet), EN 14563 (mykobakteerit ja tuberkuloosi).

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Infektioriskitilanteissa, tartuntateiden katkaisussa kriitisten kosketuspintojen desinfiointiin. Soveltuu tavanomaisille materiaaleille, myös useimmat muovit.

Terveydenhuollon tutkimusvälineille, -laitteille ja pintadesinfektioon. Esim. stetoskoopit, kaukosäätimet, vetimet, laitteiden näppäimistöt, säätimet ja kosketuspinnat. Erinomainen myös kotisairaanhoidossa.

Lääkinnällinen laite. Ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 10

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
16 x 16 kpl 8285 6417964082852
18 x 30 kpl 8286 6417964082869
Varastointi

Huoneenlämpö.

8285: 1,5 v. valmistuksesta
8286: 2 v. valmistuksesta

Käyttöohje

Pyyhi desinfioitava laite/alue huolellisesti. Huomioi, että desinfioitava pinta kostuu kauttaaltaan. Odota, että alkoholi on haihtunut pinnalta ennen laitteen seuraavaa käyttöönottoa.

Pintoja ei yleensä tarvitse esipestä eikä huuhdella. Mikäli desinfioidun pinnan on oltava ehdottoman jäämävapaa, voidaan pinta huuhdella tai pyyhkiä veteen kostutetulla taitoksella desinfioinnin jälkeen. Desinfektio on tapahtunut, kun pyyhitty pinta on kuiva.

Ympäristö ja turvallisuus

Easydes pintadesinfektiopyyhkeisiin liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Lue käyttö- ja suojausohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta.

Hengitettynä:
Tämä tuote ei sisällä hengitettyinä vaarallisiksi luokiteltuja aineita. Jos myrkytysoireita kuitenkin ilmenee, tuotteelle altistunut on suositeltua viedä pois altistusalueelta raittiiseen ilmaan ja pitää levossa. Lääkärin hoitoon tulee hakeutua, jos oireet jatkuvat.

Ihon kautta:
Tämä tuote ei sisällä iholle joutuessaan vaarallisiksi luokiteltuja aineita. Jos tuote pääsee kosketuksiin ihon kanssa, on kuitenkin suositeltavaa riisua saastuneet vaatteet ja kengät, huuhdella iho ja jos mahdollista, suihkuttaa altistunut alue runsaalla vedellä ja neutraalilla saippualla. Jos altistuminen on merkittävä, hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Silmäkosketuksen kautta:
Huuhtele silmiä vähintään 15 minuutin ajan runsaalla huoneenlämpöisellä vedellä. Silmien sulkemista ja hieromista tulee välttää. Lisävahinkojen välttämiseksi mahdolliset piilolinssit tulee poistaa silmistä jolleivät ne ole tarttuneet kiinni silmiin. Kaikissa tapauksissa on huuhtelemisen jälkeen hakeuduttava lääkärin hoitoon niin pian kuin mahdollista ja otettava mukaan tuotteen käyttöturvallisuustiedote.

Nieltynä/aspiroituna:
Ei saa oksennuttaa. Jos potilas oksentaa, pää on pidettävä pystyssä aspiraatiovaaran välttämiseksi. Potilas on pidettävä levossa. Huuhtele suu ja nielu, koska on olemassa mahdollisuus, että ne ovat vahingoittuneet nielemisen yhteydessä.

Huomioitavaa

Merkitse käyttöönottopäiväys pakkaukseen. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.

8285: Käytä avattu pakkaus 7 vrk kuluessa.
8286: Avattu pakkaus säilyy 3 kk.

Noudata laitevalmistajien puhdistus- ja desinfiointiohjeita.

Clostridium difficile epidemioissa suosittelemme käytettäväksi Klorilli tai Erisan Oxy+ desinfektioainetta, sillä alkoholipohjaiset tuotteet eivät tuhoa bakteeri-itiöitä.

TehoaineVaikutus
Etanolia (60 p-%)biosidi
Tertiäärinen butanoli (< 2 %)denaturointiaine
Kvaternäärinen ammoniumkloridi (< 0,5 %)biosidi, puhdistusteho
Alkyyliamiinia (< 0,5 %)biosidi
Muu koostumus

Pyyhemateriaali 60 % polyester, 40 % viskoosi.

8285: pyyhekoko 200x135 mm (16 pyyhettä).
8286: pyyhekoko 285 x 200 mm (30 pyyhettä).