Kiilto Pro Easydes Spray
Desinfioiva puhdistusaine

Alkoholia sisältävä mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, jolla on hyvät pesevät ominaisuudet.

Edut ja ominaisuudet

  • Mikrobiologisesti laajatehoinen ja nopeavaikutteinen
  • Poistaa hyvin näkyvän lian ja rasvan
  • Tutkitusti tehokas

Etanolipohjainen desinfektioaineseos, joka sisältää peseviä aineosia. Mikrobisidisesti laajatehoinen ja nopeavaikutteinen Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja sienet: EN 13727 (bakteerit), EN 13697 (bakteerit, hiivat, homeet), EN 13624 (hiivat), EN 14348 (tuberkuloosi ja mykobakteerit), EN 14476 (adeno- ja norovirus), EN 14561 (bakteerit), EN 14562 (hiivat, homeet), EN 14563 (mykobakteerit ja tuberkuloosi).
Desinfektioteho ja hyvä puhdistustulos saavutetaan vaivatta myös näkyvästi likaantuneilla pinnoilla. Poistaa hyvin lian ja rasvan.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille: kosketuspinnoille, laitteille (myös puhelinten ja tietokoneiden näppäimistöt) ja välineille.

pH

Tuotteen pH: 10

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas, hajusteeton neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
6 x 750 ml 8183 6417964081831
Varastointi

Huoneenlämmössä 3 v.

Käyttöohje

Suihkuta desinfektioainetta likaantuneelle pinnalle tai siivouspyyhkeeseen ja pyyhi käsitelty alue siivous- tai kertakäyttöpyyhkeellä kuivaksi. Pintoja ei tarvitse esipestä.
Jäämävapaan tuloksen saamikseksi käsitelty alue tulee pyyhkiä puhtaalla vedellä kostutetulla pyyhkeellä. Tavallisissa käyttötilanteissa pintojen huuhtelua ei tarvita.

Ympäristö ja turvallisuus

Käytä biosidejä turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.
Pakkaukset valmistetaan PE-HD muovista, joka on ympäristömyötäinen, täysin kierrätyskelpoinen ja poltettava materiaali. Tuote on biologisesti hajoava.

Huomioitavaa

Ei saa käyttää kuumille pinnoille.

TehoaineVaikutus
Etanolia (60 p-%)biosidi
Tertiäärinen butanoli (< 2 %)denaturointiaine
Kvaternäärinen ammoniumkloridi (< 0,5 %)biosidi, puhdistusteho
Alkyyliamiinia (< 0,5 %)biosidi