One System Basic
Pyyhepakkaus

Korkean hygienian tiloihin soveltuva desinfektioaineella täytettävä kertakäyttöinen pyyhepakkaus.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttöaika 28 vrk täytöstä
  • helppokäyttöinen ja hygieeninen
  • EN16615 Easydes ja Erisan Des desinfektioaineet
  • nukkaamaton 17,5 x 36 cm kuitukangaspyyhe
  • repäisyrei'itys
  • CE merkitty lääkinnällinen laite, luokka I

Hygieeninen, kertakäyttöinen pussipakkaus sisältää kuitukangaspyyherullan, jossa on 120 kertakäyttöistä, tukevaa pyyhettä (repäisyrei’itys). Käyttövalmiilla desinfektioaineella kostutettuina pyyhkeet ovat tutkitusti tehokkaita jopa 28 vrk kostutuksen jälkeen. Synteettinen kuitukangas vapauttaa desinfektioaineen ja säilyttää tuotteen desinfektiotehon. Pyyhekoko 17,5 cmx 36 cm. Pakkauksessa on sanka, joka helpottaa käyttövalmiin pakkauksen kuljetusta.

Easydes Pesevän pintadesinfektioaineen ja Erisan Des Desinfektioaineen teho ja säilyvyys One System Basic-ratkaisussa on todennettu EN 16615 –testillä lähtötilanteessa ja 28 vrk kuluttua. Myös Klorilli Erikoisdesinfektioaineen ja Tevan Panox 200 Desinfektioaineen kanssa käytettäessä käyttöaika on 28 vrk.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Välinehuolto, leikkausosastot, toimenpidehuoneet ja poliklinikat. Vuodeosastoilla, hammashuollon pintahygieniaan, neuvoloissa ja muissa terveydenhuollon toimipisteissä.

Yleisesti tiloissa, joissa pintadesinfektion tarve on usein toistuva.

Lääkinnällinen laite. Ammattikäyttöön.

Valmistusmaa

SAKSA

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
4 x 120 pyyhettä 8288 4260241964004
Käyttöohje

Avaa pakkauksen kansi. Poista suojaava sisäkansi ja pyyhkeiden repäisytuen peittävä suojus. Kaada 1,2 - 2,5 l käyttövalmista desinfektioaineliuosta pyyherullan päälle ja anna tasaantua 15 min. Merkitse käyttämäsi desinfektioaineen tiedot, päiväys ja täyttäjän tunnistetiedot pakkaukseen. Nosta pyyherullan keskimmäinen, kohollaan oleva pyyhe repäisyaukkoon, näin saat pakkauksesta aina yhden pyyhkeen kerrallaan.
Käytä suojakäsineitä desinfektioaineita käyttäessäsi.

Ympäristö ja turvallisuus

One System Basic pyyhkeisiin liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).