Elintarviketeollisuus

Asiakkaidemme täytyy pystyä olemaan 100% varmoja hygieniasta ja turvallisuudesta. Tarjoamme integroidun ratkaisun teollisiin prosessipesuihin ja siivoukseen eri aloilla. Pitkäaikaiset suhteet ja yhteistyö ovat osa tapaamme toimia. Ympäristöasiat ovat toimintamme ytimessä ja haluamme auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa. Ratkaisumme on tehty ympäristöä ajatellen, vastuullisista materiaaleista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Puhtausalan johtajana haluamme tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja elintarviketeollisuuteen

Elintarviketeollisuuden keskipisteenä on tuotanto- ja välinehygienia. Laadukas ruoka perustuu turvallisuuteen, puhtauteen ja makuun sekä korkealaatuiseen toimitusketjuun. Asiakkaidemme täytyy pystyä olemaan 100% varmoja hygieniasta ja puhtaudesta. Tarjoamme ratkaisut teollisiin prosessipesuihin ja siivoukseen eri aloilla.

Tavoitteemme on yhdessä asiakkaidemme kanssa rakentaa yhteistyötä, joka on pitkäjänteistä ja kestävää ja perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Meillä on vuosien kokemus alalta ja tunnemme paikalliset olosuhteet. Tämän ansiosta voimme tunnistaa asiakkaidemme tarpeita ja kohdentaa ratkaisun juuri kohdekohtaisesti. Uskomme kumppanuuteen ja haluamme jatkuvasti pystyä kehittämään prosesseja, tuotteita ja palvelua eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Ympäristöasiat otetaan huomioon jokaisessa ratkaisussamme ja Kiillon tutkimustiimi tekee jatkuvasti töitä ympäristölle ystävällisten ratkaisujen eteen. Pyrimme olemaan alamme ympäristöjohtaja ja haluamme auttaa myös asiakkaitamme saavuttamaan ympäristötavoitteensa. Tuotevalikoimamme tuotteet on tehty vastuullisista materiaaleista ja raaka-aineista ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Elintarviketeollisuuden tuotekuvat, esitteet ja kuvastot löydät Data- ja tietopankista

Asiakastarinoita

Työohjeita