Kiilto Pro Hygimon

Kiilto Pro Hygimon on automaattinen käsihygienian seurantajärjestelmä, joka auttaa ehkäisemään hoitoon liittyviä infektioita. Järjestelmän paikan päällä keräämät tarkat tiedot auttavat sinua tekemään hoitoympäristöstä turvallisemman niin henkilökunnalle kuin potilaillekin.

Seuraa käsihygieniatilanteita ja käsien desinfiointiaineen kulutusta millilitran tarkkuudella

Kiillon uusi käsihygienian seurantajärjestelmä Kiilto Pro Hygimon on innovatiivinen, tietopohjainen ratkaisu infektioiden torjuntaan. Järjestelmä kerää tietoa langattomasti ja tuottaa nopeasti luotettavia raportteja, jotka auttavat tunnistamaan ja korjaamaan käsihygieniaa heikentävät käytännön ongelmat.

Kerää tietoa paikan päällä nimettömästi, nopeasti ja luotettavasti

Yhteensopiva kaikkien manuaalisten annostelijoiden ja pumppupullojen kanssa

Auttaa vähentämään hoitoon liittyviä infektioita ja niistä aiheutuvia kustannuksia

Tarkkaa tietoa käsihygienian todellisesta tasosta

Kiilto Pro Hygimon kerää monentyyppistä tietoa:

  • desinfiointikertojen lukumäärä
  • desinfiointikertojen keskimääräinen laatu desinfiointiaineannoksen koon perusteella
  • seurannan piirissä olevien annostelijoiden ja pumppupullojen täyttöaste.

Näin täyttötarpeeseen voidaan reagoida nopeasti ja saat arvokasta tietoa siitä, mitkä kohteet edellyttävät toimenpiteitä. Hygieniaa parantavien toimenpiteiden vaikuttavuutta voidaan mitata lähes reaaliajassa, mikä tukee tehokkaasti infektiontorjuntatiimin työtä.

Kiilto Pro Hygimon esite ja käyttöoppaat

Kiilto Pro Hygimon auttaa ehkäisemään hoitoon liittyviä infektioita

Lue lisää

Lue lisää Kiilto Pro Hygimon -järjestelmästä

Kiilto Pro Hygimon -järjestelmä koostuu annostelijoihin ja pumppupulloihin asennettavista NosoEx -antureista ja värikoodatuista RFID-tunnisteista, joita henkilökunta kantaa mukanaan vuorossa ollessaan. Eriväristen tunnisteiden avulla eri henkilöstöryhmät voidaan erottaa toisistaan ja tunnistamattomat henkilöt voidaan luokitella vierailijoiksi.

Varaa tuote-esittely

Haluaisitko kuulla lisää Kiilto Pro Hygimon -järjestelmästä? Jätä meille yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.