Pesukoneen ylläpitopesu teollisuudessa

Säännöllinen ylläpitopesu varmistaa parhaan lopputuloksen teollisuuden pesuprosesseissa. Emäs-/happopesumenetelmällä pesukone pysyy puhtaana ja toimivana.

Emäs-/happopesumenetelmä

Parhaan pesutuloksen varmistamiseksi teollisuuden konepajoissa, korjaamoilla ja kunnossapidossa, myös itse pesukoneen tulee olla puhdas. Säännölliset ylläpitopesut varmistavat pesukoneen parhaan mahdollisen toiminnan ja pestävän kappaleen puhtauden. Käytössä pesukoneeseen jää aina pinnoille likaa kuten öljyä ja rasvoja. Veden kovuudesta riippuen ajan kuluessa muodostuu myös kalkkisaostumia. Ylimääräinen lika pumpuissa, putkistoissa sekä suuttimissa puolestaan heikentää pesutulosta. Puhtaalla pesukoneella voidaan varmistaa pesuprosessin onnistuminen ja varmistaa puhdas lopputulos osien pesussa.

Emäspesu toimii ylläpitävänä pesuna teollisuuden pesukoneissa, mutta mikäli koneen pinnoilla näkyy saostumia, on hyvä suorittaa myös happopesu. Emäspesuun suosittelemme Kiilto Pro Proset S 26 E -kiertopesuainetta, joka sopii erilaisten saostumien sekä orgaanisen ja epäorgaanisen lian poistoon. Happopesuun sopiva tuote on joutsenmerkitty Kiilto Pro F 60 Ciro -kiertopesuaine, joka on tehokas mutta samalla materiaali- ja ympäristöystävällinen.