Kumppanuus

Varma, luotettava ja kehittyvä kumppani

Asiakasta lähellä oleminen on meille sydämen asia.

Kiillon kuluttajaliiketoiminnan tavoitteena on kehittää, valmistaa ja markkinoida kuluttajien tarpeisiin sopivia, luotettavia ja turvallisia tuotteita. Kehitämme ja valmistamme suurimman osan kuluttajatuotteistamme itse, ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kokeneena toimijana tunnemme pohjoismaiset olosuhteet ja sen myötä tuotteille asetetut vaatimukset. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu niin astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- kuin henkilöhygieniatuotteitakin eri tuotemerkkien alla.

Tavoitteemme on auttaa kauppoja palvelemaan heidän asiakkaitaan, kuluttajia, mahdollisimman hyvin. Raisiossa sijaitsevan logistiikkakeskuksemme toimitusvarmuustavoite on 100 %, mikä on meille kunnia-asia. Varmistamalla laadukkaan ja katkeamattoman toimitusketjun mahdollistamme kaupan 100-prosenttisen hyllysaatavuuden. Haluamme myös kehittää tuotteita ja palveluja yhdessä kaupan kanssa, jotta voimme olla varmoja että kuluttajien tarpeet huomioidaan mahdollisimman hyvin.

Oman tuotekehityksemme avulle pystymme reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin, lainsäädännön muutoksiin sekä teknologian kehitykseen. Tuotanto minimoi toiminnan ekologista jalanjälkeä ja lisää toimitusvarmuutta. Suomessa kuluttajatuotteitamme valmistetaan Turun Räntämäessä ja Hankasalmen Niemisjärvellä sijaitsevissa tuotantolaitoksissamme.

Vastuulliset valinnat koko tuotteen elinkaaren ajan

Ympäristön, turvallisuuden ja ihmisten huomioiminen on luonnollinen, jokapäiväinen osa toimintaamme. Ympäristö- ja turvallisuusvastuu kattaa tuotteidemme elinkaaren tuotekehityksestä raaka-aine- ja pakkausvalintoihin, tuotantoon, jakeluun, käyttöön sekä pakkauksen ja tuotejäämien hävittämiseen asti. Lähellä asiakasta sijaitseva tuotanto sekä raaka-aine- ja pakkausmateriaalien huolellinen valinta minimoi toiminnan ekologisen jalanjäljen.