Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuudessa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Yhteistyökumppaninamme voit luottaa siihen, että ratkaisumme vastaavat aina elintarviketeollisuuden vaatimia standardeja.

Pakkauksen ensisijainen tehtävä on suojata tuotetta ympäristöltä ja ympäristöä tuotteelta. Tuoteturvallisuus toteutuu vain, kun pakkaus saadaan suljettua luotettavalla tavalla. Onnistuneella pakkaussuunnittelulla luodaan pakkauksia, jotka edistävät sisältämänsä tuotteen myyntiä ja tehostavat pakkausprosessia.

Esimerkiksi kartonkikotelon valmistuksessa sivuliimaus on yksi aikaa vievimmistä vaiheista, joten onnistuneella liimanvalinnalla voidaan saada merkittäviä hyötyjä. Yksilöllisten ratkaisujemme avulla asiakkaamme voi varmistaa pakkauksiensa turvallisuuden ja tehokkuuden sekä minimoida liimauksen ympäristökuormituksen.

Asiakkaamme kertovat

Kiilto reagoi nopeasti Pandan liimatarpeeseen

Lue lisää

Esimerkkejä liimausratkaisuistamme

Etiketit

Erityisesti juomapakkausten etikettien kiinnityksessä liimalta vaaditaan hyvää märkäpitoa sekä kondenssiveden kestoa. Elintarviketeollisuudessa kestäviä ratkaisuja etikettien liimauksessa edellytetään esimerkiksi lasi- ja PET-pulloihin.


Paperipussit

Elintarvikkeiden pakkauksissa käytetään usein paperia. Esimerkiksi grillipusseissa ja erilaisissa paperikasseissa liimalta edellytetään erinomaisia ominaisuuksia. Liimauksessa olennaista on myös elintarvikepakkauskäyttöön hyväksytty ratkaisu.


Kartonkipakkaukset

Liimalla on usein näkymätön mutta erittäin tärkeä rooli tuotteen pakkauksessa, jotta elintarvike saadaan turvallisesti perille tuotteen loppukäyttäjälle. Samaan aikaan liimausratkaisun täytyy täyttää tehokkaan tuotantolinjan vaatimukset.

Tuotebrändejämme

KIILTOMELT

Sulateliimasarja vaativiin teollisiin prosesseihin. Laaja tuoteperhe, johon luotetaan useilla eri teollisuudenaloilla.

Lue lisää Kiillosta

Haluatko tietää lisää ratkaisuistamme?

Voit myös täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen.