Panda: Kiilto reagoi nopeasti Pandan liimatarpeeseen

Pandan makeistehdas tarvitsee liimoja muun muassa suklaarasioiden valmistamiseen. Hätä uuden liimatoimittajan löytämiseksi oli todellinen, kun yhteistyö silloisen liimatoimittajan kanssa yllättäen lakkasi.

Pandalla ja Kiillolla oli ennestään pienimuotoista yhteistyötä, joten Kiillon puoleen kääntyminen tuntui luonnolliselta.

”Tärkeintä oli, että Kiilto reagoi nopeasti, kun jouduttiin pulaan. Myynti ja tekninen tuki olivat paikalla viikon sisään siitä, kun otettiin ensimmäisen kerran yhteyttä”, Pandan vanhempi pakkausinsinööri Pasi Pienimäki sanoo.

Kiilto pystyi tarjoamaan Pandalle valmiin tuotteen, jolla on elintarvikehyväksyntä sekä EU:ssa että Yhdysvalloissa. Liimat koeajettiin Pandan tehtaalla jo seuraavalla viikolla ja yhteistyö alkoi toden teolla.

”Liima oli meille juuri sopiva ja saatiin otettua se nopeasti käyttöön. Kiillon kymmenien vuosien osaaminen näkyy kaikessa tekemisessä ja ollaan saatu myös vahva taustatuki”.

Kiillon liima on nyt käytössä kahdeksassa eri kohteessa: mm. suklaalevyjen laatikoissa, pahvilaatikoissa ja makeisrasioissa. Tuote on edelliseen verrattuna myös käyttäjäystävällisempi ja miellyttävämpi työntekijöiden kannalta, sillä uusi liima on lähes hajuton.

Kiillossa miellytti myös kotimaisuus ja lupaus jatkuvuudesta.

”Se on hyvä, että on kotimainen yritys kumppanina. Voidaan luottaa siihen, ettei käy samalla tavalla kuin edellisen liimatoimittajan kanssa”.