4025 0009

Kiilto Pro Biodish
Astianpesuaine

Kiilto Pro Biodish on hellävarainen pesuaine astioiden käsinpesuun. Matalavaahtoisena se soveltuu myös pintojen puhdistukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Ei silmien tai ihon ärsytystä koskevia vaaraluokituksia.
  • Dermatologisesti testattu
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Kiilto Pro Natura -merkki: valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • CLP-vapaa
  • 1 litran pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä & 5 litran kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä

Jokainen keittiö tarvitsee tehokkaan astianpesuaineen. Kiilto Pro Biodish on riittoisa, miellyttävä käyttää, mieto ja hajusteeton. Muodostaa minimaalisen vaahdon. Se on myös CLP-vapaa: sillä ei ole vaaraluokituksia, mukaan lukien silmien tai ihon ärsytystä koskevia luokituksia. Käsin tapahtuvan astianpesun lisäksi Kiilto Pro Biodishia voidaan käyttää myös pintojen puhdistukseen kostealla liinalla.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -sarjasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristöystävällinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Astioiden pesuun käsin. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 4
Käyttöliuoksen pH: 7

Ulkonäkö ja tuoksu

Opaalinen, hajustamaton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 63103 6417964631036
6 x 1 l 63102 6417964631029
Varastointi

Säilytettävä yli 5 °C:n lämpötilassa. Säilyvyysaika 5 vuotta.

Käyttöohje

Annostus käsin tapahtuvaan astianpesuun ja pintojen puhdistukseen alkaen 1 ml Kiilto Pro Biodishia 1 litraan vettä.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Biodish on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristöystävällisiä ja hajoavat helposti jätevesien käsittelyssä. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Biodish on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajan. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän.

Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Kiilto Pro Biodishille myöntämä Allergiamerkki osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä aiheuta hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Pakkaus sisältää kierrätysmuovia: 1 litran pullo on 100-prosenttisesti kierrätettyä (rHDPE) ja 5 litran kanisteri 35-prosenttisesti kierrätettyä (rHDPE). Käytetyt korkit eivät ole kierrätysmateriaaleja. Pakkaus voidaan kierrättää edelleen myös käytön jälkeen: suosittelemme, että tyhjät huuhdellut astiat kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Ne voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

TehoaineVaikutus
Anionisia ja amfoteerisiä tensidejä (<5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
Ionittomia tensidejä (5-15 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
4025 0009