4080 0002

Kiilto Pro Soaking Eco
Astioiden liotusaine

Kiilto Pro Soaking Eco on tiiviste erittäin likaisten astioiden liottamiseen ja esipesuun. Liuottaa tehokkaasti rasvaa, tärkkelystä ja kuivuneita tai palaneita ruokajäämiä.

Edut ja ominaisuudet

  • Vaahtoamaton
  • Joutsenmerkki
  • Kiilto Pro Natura -merkki: valmistettu uusiutuvista materiaaleista.

Esipesua tai liottamista saatetaan tarvita ennen erittäin likaisten astioiden pesua. Kiilto Pro Soaking Eco on kloorivapaa, emäksinen tiiviste, jonka parannettu, vaahtoamaton koostumus liuottaa tehokkaasti rasvaa ja tärkkelystä. Se tehoaa myös kuivuneisiin ja palaneisiin ruokajäämiin.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristöystävällinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Lasista, posliinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistetuille ruokailuvälineille, astioille, kattiloille ja tarjoiluastioille. Ei suositella kevytmetalleille, kuten alumiinille tai kuparille.

pH

Tuotteen pH: 14
Käyttöliuoksen pH: 12

Tiheys

1.2

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 163025 7331964630259
Varastointi

Säilytettävä yli 5 °C:n lämpötilassa. Suojattava lämpötilan vaihteluilta. Säilyvyysaika 5 vuotta.

Packaging materials

Tyhjät, huuhdotut astiat voidaan käyttää joko materiaalina tai energiana.

Käyttöohje

Annostele automaattisesti esimerkiksi Kiilto Jet -annostelulaitteen avulla. Annostele 5 ml Kiilto Pro Soaking Eco 1 litraan haaleaa vettä. Vältä poikkeamia suositellusta annostelusta. Täytä pesuallas liuoksella. Anna astioiden liota 30 minuuttia ja pese ne sitten astianpesukoneessa. Pese mahdollisimman täysinäisiä koneellisia. Pese mahdollisimman alhaisessa hygieenisessä pesulämpötilassa.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Soaking Eco on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat mineraalipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristöystävällisiä ja hajoavat helposti jätevesien käsittelyssä. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Soaking Eco on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajan. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän.

Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineet ja suojalasit ovat tarpeen.

Huomioitavaa

Käytä suojakäsineita ja suojalaseja

TehoaineVaikutus
Natriumhydroksidia (5 - 15 %)Dispergoi likaa, kerrostumia ja liuottaa tärkkelystä ja proteiineja.
Ionittomia tensidejä (< 5%)Kostuttavat likaa sekä irrottavat ja emulgoivat rasvalikaa, alentavat veden pintajännitystä.
4080 0002