4026 0036

Kiilto Pro Sanitop
Saostumien poistoaine

Kiilto Pro Sanitop on märkätilojen tehokas saostumienpoistoaine. Geelimäisen koostumuksensa ansiosta tuote pysyy myös pystypinnoilla.

Edut ja ominaisuudet

  • Geelimäinen koostumus
  • Soveltuu vaahtopesumenetelmään
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippusymboli
  • Kiilto Pro Natura -merkki, valmistettu uusiutuvista materiaaleista

Saostumien poisto on välttämätön osa märkätilojen, kuten wc- ja pesutilojen sekä allastilojen puhdistusta. Kiilto Pro Sanitop on tehokas saostumien poistoaine. Säännöllisesti käytettynä se vähentää saostumien muodostumista.

Kiilto Pro Sanitop tuotetta voidaan käyttää vaahdotuslaitteilla, matalapainepesujärjestelmillä sekä käsimenetelmillä.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötäinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Happamia pesuaineita kestävien pintojen, kuten keraamisten laattojen, wc-kalusteiden ja ruostumattoman teräksen puhdistukseen. Poistaa ja ehkäisee saostumia märkätiloissa. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 3
Käyttöliuoksen pH: 4

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
2 x 1,5L 63355 6417964486551
3 x 5 l 41129 6417964411294
6 x 1 l 41128 6417964411287 Tuote korvaa tuotekoodin 410601 Kiilto Sanitop 1 l
Varastointi

Säilytettävä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

Ylläpitosiivous: Annostus 1 - 4 ml Kiilto Pro Sanitop 1 litraan vettä. Levitä käyttöliuos pinnoille ja anna vaikuttaa wc-kalusteiden ja käsienpesualtaan pinnoilla 5 minuuttia tai tarpeen mukaan. Hankaa pintaa puhtaaksi, huuhtele ja kuivaa.

Jaksoittainen siivous: Annostus 10 ml / 1 l vettä. Levitä käyttöliuos pinnoille ja anna vaikuttaa wc-kalusteiden ja käsienpesualtaan pinnoilla 5 minuuttia tai tarpeen mukaan. Hankaa pintaa puhtaaksi, huuhtele ja kuivaa.

Vaahtopesumenetelmä: Annostus 20 ml / 1 litraan vettä. Huuhtelu puhdistettava alue ensin vedellä. Levitä liuos pinnalle matalapainepesukoneella tai vaahdotuslaitteella ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Pese pinta huolellisesti ja huuhtele puhtaalla vedellä pesun jälkeen. Kuivaa pinnat hyvin.

Saostumien poistaminen pystypinnoilta: Kastele pinnat. Levitä Kiilto Pro Sanitop laimentamattomana pinnoille ja anna vaikuttaa 5 - 10 min. Huolehdi, että pinta ei pääse kuivumaan. Hankaa pinta puhtaaksi, huuhtelu huolellisesti ja kuivaa pinta.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Sanitop on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia, uusiutuvia ja biohajoavia sekä vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevedenpuhdistuksessa. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Sanitop on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisiä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajan. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän.

Allergia-merkki, jonka Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Kiilto Pro Sanitopille, osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Sanitopilla on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa
Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevesien käsittelyssä. Suosittelemme, että tyhjät huuhdellut pakkaukset kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Niitä voidaan käyttää uudelleen myös energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineitä suositellaan jatkuvassa käytössä. Jos tuote joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

Älä sekoita Kiilto Pro Sanitoppia klooria sisältäviin aineisiin.

Huomioitavaa

Älä käytä yhdessä klooripitoisten aineiden kanssa.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
Sodium BenzoateSäilöntäaine
4026 0036