4026 0036

Kiilto Pro Forte
Yleispuhdistusaine

Kiilto Pro Forte on yleispuhdistusaine keittiön pintojen ja laitteiden puhdistukseen. Tuote toimii myös käsiastianpesuaineena.

Edut ja ominaisuudet

  • Monipuolinen
  • Joutsenmerkki
  • Kiilto Pro Natura -merkki: valmistettu uusiutuvista materiaaleista

Ammattikeittiössä on ensiarvoisen tärkeää ylläpitää korkeaa puhtaustasoa. Kiilto Pro Forte on monipuolinen ja tehokas puhdistusaine, joka puhdistaa kaikki keittiön pinnat.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -sarjasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristöystävällinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Astioiden, ruoanvalmistuslaitteiden, pintojen ja lattioiden tehokkaaseen puhdistukseen. Sopii mm. padoille, yhdistelmäuuneille , ja alumiiniastioille. Soveltuu käytettäväksi myös yhdistelmäkoneessa. Tuote on tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 10
Käyttöliuoksen pH: 9.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Hajusteeton, tumma neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 63041 6417964630411
6 x 1 l 63040 6417964630404
Varastointi

Säilytettävä yli 5 °C:n lämpötilassa. Säilyvyysaika 5 vuotta.

Käyttöohje

Käsiastianpesu ja alumiiniastioiden pesu: Annostele 1-5 ml Kiilto Pro Fortea 1 litraan vettä. Puhdista ja huuhtele.

Padat: Levitä Kiilto Pro Forte käsin tai suihkuttamalla laimentamattomana puhdistettavalle pinnalle (käytä ruiskupistoolia 63028). Pysyy myös pysty pinnoilla . Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pidempi vaikutusaika lisää tuotteen tehoa. Puhdista ja huuhtele astia.

Keittiön pinnat: Annostele 1-5 ml Kiilto Pro Fortea 1 litraan vettä. Pyyhi tai pese pinnat puhtaiksi. Samalla annostelulla Kiilto Pro Fortea voidaan käyttää myös vedenkestäville pinnoille keittolaitteiden ulkopuolella.

Lattiat: Annostele 1-5 ml Kiilto Pro Fortea 1 litraan vettä. Soveltuu käytettäväksi yhdistelmäkoneessa tai suihkupuhdistuslaitteessa.

Käytä annosteluun annostelulaitetta tai -pumppua tai mittaria.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Forte on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristöystävällisiä ja hajoavat helposti jätevesien käsittelyssä. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Forte on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajan. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän.

Pakkaus sisältää kierrätysmuovia: 1 litran pullo on 100-prosenttisesti kierrätettyä (rHDPE) ja 5 litran kanisteri 35-prosenttisesti kierrätettyä (rHDPE). Käytetyt korkit eivät ole kierrätysmateriaaleja. Pakkaus voidaan kierrättää edelleen myös käytön jälkeen: suosittelemme, että tyhjät huuhdellut astiat kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Ne voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Huomioitavaa

Soveltuu myös alumiiniastioille.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (15 - 30 %)Alentavat pintajännitystä. Irrottavat ja emulgoivat rasvalikaa.
4026 0036