Käyttöliuoksen annostelu Kiilto Pro Fusionilla

Yhteen Kiilto Pro Fusion -annostelulaitteeseen voidaan kytkeä peräti neljä eri puhdistusainetta, jolloin samalla järjestelmällä voidaan valmistaa monipuolisesti eri siivoustarpeisiin tarvitut käyttöliuokset. Katso ohje, miten Kiilto Pro Fusionilla annostellaan käyttöliuosta pulloon, sankoon tai yhdistelmäkoneen tankkiin.

Käyttöliuoksen annostelu yhdistelmäkoneeseen tai sankoon

1. Pue henkilönsuojaimet.
2. Aseta annostelulaitteen vasemmalta puolelta löytyvä letku sankoon tai yhdistelmäkoneen
puhdasvesisäiliöön. Varmista, että suulake on mahdollisimman tukevasti paikallaan eikä letku pääse nousemaan täytön aikana.
3. Paina laitteen täyttöpainiketta kevyesti ja anna käyttöliuoksen virrata pitämällä painiketta koko ajan pohjassa. Kun haluttu määrä liuosta on annosteltu, vapauta painike.
4. Käyttöpainikkeen voi myös lukita ala-asentoon painamalla se voimakkaammin alas samalla kääntäen painiketta myötäpäivään. Lukitus vapautetaan kääntämällä painiketta vastapäivään.

Käyttöliuoksen annostelu pulloon

Huomioitavaa pulloa täyttäessä: pysäytä liuoksen virtaus ajoissa välttääksesi ylitäytön ja siitä mahdollisesti aiheutuvat roiskeet. Pullo täyttyy nopeasti.

1. Pue henkilönsuojaimet.
2. Valitse annosteltava aine kääntämällä laitteen tuotevalitsimella.
Käännin lukkiutuu oikeaan kohtaan kevyesti napsahtamalla.
3. Pullon täyttösuulake löytyy annostelulaitteen oikealta puolelta.
Aseta täytettävä pullo suulakkeeseen niin, että se on mahdollisimman syvällä pullon sisällä.
4. Paina laitteen täyttöpainiketta kevyesti ja anna käyttöliuoksen virratan pulloon pitämällä painiketta koko ajan pohjassa. Kun pullossa on haluttu määrä liuosta, vapauta painike.

Etsitkö Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmän tulostettavia ohjeita? Siirry Kiilto Ammattihygienian data- ja tietopankkiin ja suodata hakutulokset termillä ”Kiilto Pro Fusion”, niin löydät kaikki tarjolla olevat tulostusohjeet Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmälle.


Haluatko tietää, kun julkaisemme uusia ohjeita?

Tilaa ammattisiivouksen uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).