Kiilto Pro Fusion Pullotäyttö
Annostelulaite

Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmä on suljettu järjestelmä, jolloin käyttäjä ei joudu käytön yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa. Tuotteet takaavat turvallisen käytön ympäristömyötäisesti ja käyttäjäystävällisesti. Järjestelmä koostuu annostelulaitteesta ja kompakteista seinäkoteloista, ja koteloita voidaan lisätä tarpeen mukaan.

Jokaisen Kiilto Pro Fusion annostelulaitteen kautta saadaan käyttöliuosta sekä käyttöliuospulloon, että yhdistelmäkoneeseen. Vaihtoehtojen määrä voidaan valita tarpeen mukaan. Esimerkiksi 4 ainetta pulloon ja 1 yhdistelmäkoneeseen, laiteen avulla voidaan annostella esimerkiksi neljää puhdistusainetta käyttöliuospulloon sekä yhtä puhdistusainetta yhdistelmäkoneeseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Kontrolloitu annostelu
  • Jopa 4 eri puhdistusainetta kytkettävissä
  • Helppo ja turvallinen käyttää
  • Parantaa siivouksen kustannustehokkuutta
  • Kompakti järjestelmä

Puhdistusaineiden tarkka ja turvallinen annostelu annostelujärjestelmällä takaa puhdistusaineiden taloudellisen käytön: oikeanlainen annostelu, toivotunlainen siivoustulos ja parempi työturvallisuus vähentävät siivouksen kustannuksia.

Kiilto Pro Fusion annostelulaite on monipuolinen, sillä samalla järjestelmällä voidaan valmistaa eri siivouskohteisiin tarvittavat käyttöliuokset. Annostelulaitteeseen voidaan kytkeä jopa neljä eri puhdistusainetta, joita annostellaan pulloon helppokäyttöisen kiertokytkimen avulla.

Annostelulaite on paitsi tarkka, myös nopea tapa annostella puhdistusaineet. Kiilto Pro Fusion annostelulaitteen pullotäyttö annostelee 4 litraa minuutissa, eli 1 litran pullo täyttyy jopa 25 sekunnissa.

Annostelulaitteen mukana tulee 26 vaihdettavissa olevaa eri kokoista kärkeä, joilla annostusta voidaan säätää. Pullotäytön annostusväli on noin 3-191 ml/l. Puhdistusaineen sekoitussuhde pysyy muuttumattomana veden virtausnopeudesta riippumatta.

Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmä voidaan rakentaa annostelulaitteesta sekä seinäkoteloista, joissa puhdistusaineet säilytetään. Seinäkoteloita voidaan sijoittaa tarvittava määrä vapaasti laitteen lähettyville ja järjestelmä on muunneltavissa tarpeiden mukaiseksi. Ne eivät ole välttämätön osa järjestelmää, mutta ovat lukittavissa, eli parantavat työturvallisuutta entisestään. Annostelulaite vaatii vesiliitoksen. Sähköä ei tarvita, sillä annostelu perustuu tuloveden paineeseen.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Turvallista ja tehokasta annostelua

Valmistusmaa

YHDYSVALLAT

PakkauskokoTuotekoodiSelite
1 x 1 kpl 4070010 Kiilto Pro Fusion Bottle 4pcs 5L cabinets
1 x 1 kpl 4070006 Kiilto Pro Fusion Bottle 3pcs 2L cabinets
1 x 1 kpl 4070008 Kiilto Pro Fusion Bottle fill
Mitat (K x L x S):
212 x 240 x 105 mm
4062294
Kiilto Pro Fusion 2L lockable cabinet
4062296
Kiilto Pro Fusion 5l lockable cabinet
4066030
Kaksoisnippa 3/4"' UK, Kromattu messinki
4062378
Tulovesiletku 1.5m Pro-max laitteille 1/2"SK-3/4"SK 90°