Kiilto Pro Fusion Pullotäyttö
Annostelulaite

Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmä on suljettu järjestelmä, jolloin käyttäjä ei joudu käytön yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa. Tuotteet takaavat turvallisen käytön ympäristömyötäisesti ja käyttäjäystävällisesti. Järjestelmä koostuu annostelulaitteesta ja kompakteista seinäkoteloista, ja koteloita voidaan lisätä tarpeen mukaan.

Jokaisen Kiilto Pro Fusion annostelulaitteen kautta saadaan käyttöliuosta sekä käyttöliuospulloon, että yhdistelmäkoneeseen. Vaihtoehtojen määrä voidaan valita tarpeen mukaan. Esimerkiksi 4 ainetta pulloon ja 1 yhdistelmäkoneeseen, laiteen avulla voidaan annostella esimerkiksi neljää puhdistusainetta käyttöliuospulloon sekä yhtä puhdistusainetta yhdistelmäkoneeseen.

Edut ja ominaisuudet

Taloudellinen: Kontrolloitu annostelu takaa laadukkaan siivoustuloksen ja vähentää kustannuksia. Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmä on muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Helppokäyttöinen: Helppo opastaa, yksinkertainen ja kätevä käyttää. Valmista käyttöliuosta nopeasti ja luotettavasti. Samalla annostelulaitteella voidaan annostella sekä annostelupulloon että yhdistelmäkoneeseen.

Turvallinen: Suljettu järjestelmä vähentää aineroiskeiden riskiä. Puhdistusaineen annostelu on kontrolloitu.

Vähemmän pakkausjätettä: Pakkausjätteen määrää vähenee puhdistusainepussien myötä. Pienentää jätekustannuksia.

Ympäristömyötäinen: Kiilto Pro Fusion- puhdistusaineet ovat ympäristömerkittyjä. Tuotteilla on Joutsenmerkki, joka takaa myös tuotteiden turvallisuuden. Puhdistusainetta käytetään vain tarpeellinen määrä ilman turhaa yliannostelua.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Turvallista ja tehokasta annostelua

Valmistusmaa

YHDYSVALLAT

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4070008
Mitat (K x L x S):
212 x 240 x 105 mm
4062294
Kiilto Pro Fusion 2L lockable cabinet
4062296
Kiilto Pro Fusion 5l lockable cabinet
4066030
Kaksoisnippa 3/4"' UK, Kromattu messinki
4062378
Tulovesiletku 1.5m Pro-max laitteille 1/2"SK-3/4"SK 90°