4026 0036

Kiilto Pro Vieno Non-perfumed
Yleispuhdistusaine

Kiilto Pro Vieno Hajusteeton on yleispuhdistusaine kaikkien kovien pintojen ylläpitosiivoukseen. Sillä on erinomainen puhdistusteho ja se on heikosti emäksinen.

Edut ja ominaisuudet

  • Monipuolinen
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippu
  • Kiilto Pro Natura -merkki, valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • 1 l pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä & 5 l kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä Allergiatunnus

Kiilto Pro Vieno Hajusteeton on yleispuhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti lian pinnoilta. Sopii käytettäväksi niin käsi- kuin konemenetelmissä.

Kiilto Pro Vieno Hajusteeton soveltuu yhtä hyvin ylläpitosiivoukseen kuin lattioiden pintapesuihin sekä kalusteiden perussiivoukseen.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -valikoimasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötäinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kaikkien kovien pintojen ylläpitosiivoukseen käsi- tai konemenetelmin. Soveltuu myös wc-tilojen siivoukseen. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 10.5
Käyttöliuoksen pH: 8.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
2 x 1,5L 63360 6417964486605
3 x 5 l 41081 6417964410815
6 x 1 l 41080 6417964410808
Varastointi

Säilytettävä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

Ylläpitosiivous annostus 1-5 ml / 1 l vettä. Annostellaan likaisuuden mukaan. Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, esivalmistele siivoustekstiilit ja pyyhi pinnat puhtaaksi. Konemenetelmissä tee käyttöliuos yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön ja aja lattiat puhtaiksi.

Lattioiden käyttöönottosiivoukseen ja pintapesuun annostus 5 ml / 1 l vettä. Tee käyttöliuos ohjeen mukaan, levitä liuos pinnoille ja anna vaikuttaa 3 - 5 min. Aja lattianhoitokoneella tai yhdistelmäkoneella epäsuoralla menetelmällä. Käytä punaista laikkaa. Imuroi liuos pois ja kostea pyyhi pinta tai aja yhdistelmäkoneella puhtaalla vedellä. Tee tarvittaessa pinnan hoitokäsittely.

Käytä annosteluun annostelulaitetta, -pumppua tai -mittaa.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Vieno Hajusteeton on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia ja uusiutuvia, biohajoavia ja vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevesien käsittelyssä. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Vieno Hajusteeton on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajalta. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän.

Allergia-merkki, jonka Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Kiilto Pro Vieno hajusteettomalle tuotteelle, osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Vieno Non-perfumed -tuotteella on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Pakkaus sisältää kierrätysmuovia : 1 litran pullo on 100 % kierrätettyä (rHDPE) ja 5 litran kanisteri 35 % kierrätettyä (rHDPE). Käytetyt korkit eivät ole kierrätysmateriaaleja . Pakkaus voidaan kierrättää edelleen myös käytön jälkeen: suosittelemme, että tyhjät huuhdellut astiat kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Ne voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.
Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineitä suositellaan jatkuvassa käytössä. Silmäkosketuksen sattuessa huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (5-15 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
4026 0036