Kiilto Pro Fusion Pullo&Sanko täyttö
Annostelulaite

Kiilto Pro Fusion (pullo- ja sankotäyttö) -annostelulaite on osa suljettua annostelujärjestelmää, jota käyttäessä ei joudu kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa. Se annostelee tarvitut käyttöliuokset nopeasti ja luotettavasti.

Edut ja ominaisuudet

  • Kontrolloitu annostelu
  • Jopa 4 eri puhdistusainetta kytkettävissä
  • Helppo ja turvallinen käyttää
  • Parantaa siivouksen kustannustehokkuutta
  • Kompakti järjestelmä

Puhdistusaineiden tarkka ja turvallinen annostelu annostelujärjestelmällä takaa puhdistusaineiden taloudellisen käytön: oikeanlainen annostelu, toivotunlainen siivoustulos ja parempi työturvallisuus vähentävät siivouksen kustannuksia.

Kiilto Pro Fusion annostelulaite on monipuolinen, sillä samalla järjestelmällä voidaan valmistaa eri siivouskohteisiin tarvittavat käyttöliuokset. Annostelulaitteeseen voidaan kytkeä jopa neljä eri puhdistusainetta, joita annostellaan pulloon helppokäyttöisen kiertokytkimen avulla. Tässä annostelijassa on myös letkulla varustettu sankotäyttö, jonka avulla yksi annostelulaitteeseen kytketyistä puhdistusaineista voidaan annostella sankoon tai suoraan yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön.

Annostelulaite on paitsi tarkka, myös nopea tapa annostella puhdistusaineet. Kiilto Pro Fusion annostelulaitteen pullotäyttö annostelee 4 litraa minuutissa ja sankotäyttö 15 litraa minuutissa. Sekä tyypillinen käyttöliuospullo että kävellen ohjattavan yhdistelmäkoneen säiliö (tilavuus 6 litraa) täyttyvät siis alle 25 sekunnissa.

Annostelulaitteen mukana tulee 26 vaihdettavissa olevaa eri kokoista kärkeä, joilla annostusta voidaan säätää. Pullotäytön annostusväli on noin 3-191 ml/l ja sankotäytön 1-100 ml/l. Puhdistusaineen sekoitussuhde pysyy muuttumattomana veden virtausnopeudesta riippumatta.

Kiilto Pro Fusion -annostelujärjestelmä voidaan rakentaa annostelulaitteesta sekä seinäkoteloista, joissa puhdistusaineet säilytetään. Seinäkoteloita voidaan sijoittaa tarvittava määrä vapaasti laitteen lähettyville ja järjestelmä on muunneltavissa tarpeiden mukaiseksi. Ne eivät ole välttämätön osa järjestelmää, mutta ovat lukittavissa, eli parantavat työturvallisuutta entisestään. Annostelulaite vaatii vesiliitoksen. Sähköä ei tarvita, sillä annostelu perustuu tuloveden paineeseen.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Turvallista ja tehokasta annostelua

Valmistusmaa

YHDYSVALLAT

PakkauskokoTuotekoodiSelite
1 x 1 kpl 4070007 Kiilto Pro Fusion Bottle&Bucket 3pcs 2L cabinets
1 x 1 kpl 4070009 Kiilto Pro Fusion Bottle&Bucket fill
Mitat (K x L x S):
212 x 240 x 105 mm
4062294
Kiilto Pro Fusion 2L lockable cabinet
4062296
Kiilto Pro Fusion 5l lockable cabinet
4066030
Kaksoisnippa 3/4"' UK, Kromattu messinki
4062378
Tulovesiletku 1.5m Pro-max laitteille 1/2"SK-3/4"SK 90°